Skogens konung...

En vecka full av kaotisk upprymdhet...livet leker och är helt underbart.... Förutom eviga diskussioner om 'vart ska soffan stå'  'måste vi ha staket'  vem ska bajsa uppe'  and so on... Fast lite kul är det ju så klart. Än har vi inte sovit i varsina rum i alla fall!! :)

Det märks också att vi bor på landet, Molkom är landet, det springer djur överallt!! Förutom katter som har diarré så kan du även stöta på harar och älgar. Älgen hade kunnat kvitta faktiskt... Vad skulle du göra om du hittat värsta kantrarellstället och sen brakar det till tjugo meter bort??!! Inte var det lilla Diezelbäbisen inte, nej då...det var en bautaälg!!! Eller ja, fjolårskalv i alla fall, men ändå. Skulle ni lugnt plocka klart svampen eller?
Gissa vad mesen Anna gjorde...upp med mobilen och ringde FF...som om han kunde göra något tre mil därifrån!! Pucko på mig!! Han bara 'men gå lugnt därifrån så blir det nog bra'. Gå stilla och lugnt med en stirrig Diezel som undrar varför matte är så hispig, det är superlätt!!

Kommentarer
Postat av: bitte

fin blogg

2008-09-04 @ 09:51:51
URL: http://blondiesliv.blogg.se/

Säg din mening här:

Kallas för:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Dina krumelurer:

Trackback
RSS 2.0