Äntligen klar...

...med städningen!! Eller ja, nästan iaf. Har disken kvar men den tar jag när jag lagat lunch. Vilket magens kurr påminner mig om att det är dags för!!

Min hyresvärd kom in med nyckel till vinden förut, jättebra...men en dag försent. Vi har ju kånkat alla grejer ut o in i trappuppgången bredvid... :/ Ja, ja, den är iaf bra att ha nästa gång man ska upp. Hittade en snowboard i duschen (!!) förut så den får jag väl bära upp också.
Jag passade på att visa honom hur det ser ut i sovrummet också, och jag ska få reparationsgips att sätta upp på ena väggen. Wiiiee!! Skönt att ha det ur världen, har varit ett problem hur jag skulle fixa det... (se bilden så förstår ni vad jag menar...)
Så det ska göras innan påsk, sedan upp med tapeterna och det är klart!! Efter typ åtta månader... :/ Hmm...inte alltid jag är så snabb kan man ju lugnt säga.

image189
Hittade en dörr när jag rev ner tapeterna...

Besatt av främmande man...

image188Äntligen tomt på kartonger o annat...vi bar upp det sista till förrådet igår em (tack älskling!!). Så idag blir det storstädning, den som egentligen skulle ha blivit av i början av veckan. Men men, bättre sent än aldrig...

Ni missar väl inte filmen på trean ikväll??!! Med världens sexigaste (hrm, ja ja, näst sexigast då...) man!! Vin Diesel!! Hans röst och den kroppen...mums!! :) Blir till att bänka sig i soffan, utan tvekan!

Har blivit smått besatt...av Harry Potter...läser sista boken nu och JAG VILL INTE ATT DEN SKA TA SLUT!!! :(



 

Skitnödig? Glöm inte telefonen...

Alltså, det är en grej jag har funderat på ett tag. En lite lustig grej som jag trodde inte var så vanlig...men idag fick jag bekräftat att det finns fler som sysslar med detta.
Jag pratar om att killar tar med sig telefonen på toan, gärna både mobilen och den vanliga. "Det kan ju ringa nån". Ja visst, men då kan man ju ringa tillbaka sen istället för att sitta på toa o snacka...fräscht...
Vad jag inte visste var att de även ringer upp sina vänner när de sitter där, för att inte få så långtråkigt. Och ibland kan det hända att även kompisen sitter och skiter...skulle inte förvåna mig om de jämför plupp eller nåt... :P
Nån som känner igen detta eller är det bara exlusivt för detta gäng??

Och killar som påstår att det är svårt att förstå sig på oss tjejer...

Hon är borta!!!

Vaknade och märkte att hon var borta.
Fanns ingenstans!!
Vad ska jag ta mig till??
Jag hade ju planerat dagen efter henne...
Vi skulle göra så mycket kul.
Njuta av varandras sällskap.

Hon är en stor del av mitt liv.
Ger mig värme och hopp.
Ger mig förväntan.
Hon får sånt som sover att väckas till liv igen.
Ger mig en pirrande känsla i hela kroppen.

Klarar mig inte alltför länge utan henne.
Då känner jag mig ledsen.
Men när hon dyker upp så blir jag glad igen.
Mitt hjärta fylls av lycka.
Snäll, kan någon blåsa bort molnen så hon kommer fram??
Min underbara sol.

image186
Please don't take my sunshine away... (bild från vintern 2006 - lägg märke till staketet!!)


Hjälp sökes!!

Bruten rygg och ledset hjärta...det var vad denna dagen gav mig... :/
Allting blir inte som man har tänkt sig. Även fast man önskar det.
Hoppas det känns bättre imorgon...

FF utnyttjade ett av sina alla hjärtans dag-presentkort igår. Så nu har han bara fem kvar... Jag skulle också vilja ha några såna där. men jag fick ju en ruskigt bra present av honom!! Vad sägs om en resa till Sälen?? Han är ju för go min älskling!! :)

Någon som vill göra mig en tjänst? Jag har ett antal lådor som ska upp på vinden... *blink blink*

helgens kort

har ju inte visat mina kort än som jag gjorde till helgen som gick... Bilderna är fritt ritade efter magnoliamodell, och målade med akvarell :)

image184

image185



Jäger o jeopardy

I lördags var vi ju hos FFs mamma för att fira deras bröllop o hennes fölseda. Det blev underbar mat, tre rätters!! Det var som att va på restaurang, maten riktigt smälte i munnen.
Gott vin och melodifestivalen var fortsättningen, och jag vet inte vad som hänt men varför är det så dåliga bidrag i år??!! Tacka vet jag på den gamla goda tiden när det bara var en tävling, nu håller det ju på hela våren typ... :/

Jäger, öl och jeopardy präglade resten av kvällen. Hanna lekte Magnus Härenstam o vi andra plingade på klockan... Jättekul var det spelet!!

Bäddsoffan fylldes med både människor o hund, min hals svullnade upp o jag hade svårt o andas... Antar att det var kattens fel tyvärr... Sov någorlunda ok iaf.

På söndagen fick vi lyxfrukost; räkmackor, yoghurt med massa tillbehör, te, o annat smått o gott. Lovely!!
Sen gick vi långpromenad ner till en badplats, Diezel lyckades ju gå i en sväng så nu blir han väl förkyld om magen... Sen tog vi vägen genom skogen tillbaka.
Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att bo där ute, finns många fina hus o tomter i Alsterområdet. Det enda som är synd är att järnvägen går precis vid vattnet o förstör idyllen... Men men, man kan ju inte få allt här i världen.

image183

Städ o stök

Saker över hela lägenheten!!
Försöker sortera massa grejer som ska upp till förrådet äntligen. Men under tiden så kom jag på att jag skulle ändra om lite i mitt lilla datarum, nu ska här bli pysselplats också!! Så ena köksbordet fick flytta in hit, lite trångt men det blir nog bra när det är klart. Så nu får båda bokhyllorna bäras upp på vinden också...om inte den ena kan stå i köket kanske... Ja det var en idé.
Men ni som känner mig vet att jag hatar oreda!! Så jag mår inge vidare av att kliva runt bland alla kartonger o skräp. Och Diezel är smått förskräckt... Ska bli skönt när allt är klart, om typ tre veckor eller så... :/

Idag, för ett halvår sen, träffade jag FF. Tänk vad fort det går, fast iofs så känns det som om vi känt varann ännu längre. Och fler veckor, månader och år kommer det bli!! FF bjuder på mat idag, här går det inte o va bland allt stök ändå. Ska bli mumsigt!! :)

image182
Hittade en väldigt stor tall på skogspromenaden igår...


helt otroligt!!

Ja vi har haft en underbar lördagkväll och söndag!! Berättar mer imorgon, nu bjuder jag er på en härlig bild från dagens promenad!! Nu blir det soffan o filten... Puss o kram

image181

På tal om morgonstånd...

...ja, det är säkert ett av de mest smarta påhitten som finns!! Tänk bara...man vaknar till lite småsugen...då är det bara att butta på han bredvid, han kan t o m småsova lite...och det är bara att hoppa upp!! Utan massa löjligt förspel. Visst är det underbart!
Borde finnas middags- och kvällsstånd också. Varför inte gå runt med stånd hela tiden liksom...ja, när man själv är i närheten då förstås. Annars kan det ju bli lite jobbigt kanske. Men allt för att tjejen ska få vad hon vill, och när hon vill. Himmelriket skulle det va!!! Eller? ;D

Tävling!!!

Morgonstånd har guld i mun...

...eller hur är det man säger nu igen??
Ja, det har iaf varit en härlig lördag än så länge!! Solen skiner o ikväll blir det trerätters ute i skogen. Monstret får också följa med.

Det är ju så populärt med tävlingar överallt bland alla bloggar, så nu tänkte jag också ha en. Har bloggat i ett halvår nu så det är väl på tiden kan man tro.
Allt ni behöver göra är att gå till Konsum och köpa en stoor chokladkaka, helst Fazers blåa, och sen skicka den till mig. Den som hinner först får ett fint paket tillbaka!! Kan inte lova vad som kommer finnas i, men kan hända det är lite hundmat (tuggad på) eller kanske några jordnötter. Har ni riktig tur får ni ett par använda strumpor!!
vad väntar ni på?? Stick iväg o handla choklad nu!!! Sitter här och väntar...

fräsch brud!!

Nyduschad och härlig väntar jag nu på FF, hungrig är jag fortfarande!! Både på det ena och det andra... ;)
Har gjort två rätt fina kort tills imorgon, men väntar med att lägga upp dem här. Man vet aldrig vem som läser...
Fick gräsligt ont i ryggen av att sitta o greja så länge så nu blir det att blinka till sig en massage ikväll...

Tänker bojkotta Let's Dance sen också, har verkligen tröttnat på det programmet. Hoppas det är nåt bättre o se på...förslag??

Kram kram



Glömde berätta...

Jag var ju på Ikea i onsdags...gissa om jag hade velat va där igår istället!! Då kom den miljonte kunden, och han fick under en halvtimma plocka på sig allt han ville ha. Helt gratis!! Gissa att jag hade tagit nya soffor då!! Och massa annat kul! Eller så hade man fått panik och fyllt vagnen med toaborstar eller nåt... :/


kolteckningar

Hjälp vad hungrig jag är då!! Äter snabbt en macka nu för strax blir det långpromend med Diezel. Tyvärr blåser det väldigt kallt idag, annars hade det varit skönt ute...

Tänkte jag skulle visa lite kolteckningar från de två senaste veckorna på skolan. Några är jag inte alls nöjd med men så blir det ju alltid! Vi har haft mellan 5 och 15 minuter på oss på varje bild, allt efter levande modell. Håll till godo...

       

     



Total månförmörkelse!!

Tidigt i morse (04.00) var det tydligen total månförmörkelse. Det hade varit så coolt att få se. Men även om jag varit vaken så var det ju mulet ändå tyvärr... Nu får vi vänta tills 21e december 2010 då det händer igen. Fast redan i augusti kan vi se en delvis täckt måne...

För riktigt länge sen trodde man att ngn ätit upp månen när det var förmörkelse, kanske en demon eller en padda t ex. Då gällde det för folket att föra så mkt väsen som möjligt så paddan spottade ut månen igen. Och det funkade varje gång!! :)

Tänk vad kul de hade på den gamla goda tiden.

Under en filt...

...sitter jag och myser tillsammans med Harry Potter. Helt underbart så det är svårt att slita sig.
Borde väl diska o städa antar jag, men det kan allt vänta. :)

Förkylningen blir bara värre, hur kan man egentligen vara sjuk så här länge??!! FF har nog aldrig sett mig riktigt frisk skulle jag tro. Fattar inte vad som är fel... :/ Kul är det INTE i alla fall.

Igår när vi var på Ikea såg jag massa saker som jag skulle vilja ha!! Vill ändra om i hela lägenheten känns det som...fast det blir ju aningen dyrt. Måste fixa inflyttningspresenter också... Ska bli så kul att åka till Åmål nästa vecka, o kolla på Lisa Litens lägenhet. Som för övrigt ska på polisförhör på tisdag... huu, det är aldrig kul. Jag vet, för jag har också suttit där. När mitt ex (länge sen) hade misshandlat mig. Det blev ord mot ord, för vittnet drog sig ur, och åtalet lades ned tyvärr. Usch o fy, ingen rolig period i mitt liv!!

Har fått i uppdrag att fixa två gratulationskort inför helgens "fest" också, det ska bli kul!! Roligt när man känner sig uppskattad för det man gör! :)

Puss på er!!


ännu en vinstfylld vår??

Hoppas på att den här våren kommer vara likadan som förra året... i alla fall vad gäller tävlingar!!
Först vann jag 500 kr på en trisslott, nästa dag hittade jag 500 kr i en häck.
Sen vann jag två biljetter till mamma-pappa-barn-mässan.
Två parkettbiljetter till musikalen Grease var nästa vinst.
Därefter vart det två konsertbiljetter till Sahara Hotnights, med tillhörande matbuffé.
Känns som det var nåt mer men det har jag glömt...

I år har jag hittills vunnit ett rallypass, tänk om turen kunde hålla i sig!! :)

Har umgåtts med Paulin o barna idag, en sväng på stan o sen Ikea. Det var trevligt. Så fick Diezel sällskap av Svea också.
Nu blir det sänga!! Må så gott!! :)

image169
Diezels kompis Svea

helt näck!!

Vaknade av att mobilen ringde och jag undrade om det redan var morgon... Tog ett tag att fatta så det hann ringa en gång till innan jag svarade. Inget roligt samtal precis...då önskade jag att jag inte var här utan där. Svårt att hjälpa när man inte är där, hur gärna man än vill.
Såg att kl inte var så mkt så jag försökte somna om. Vilket var lättare sagt än gjort. Tankarna vandrade iväg långt bort och nådde inte helt trevliga saker...

Skoldagen har gått fort idag, vi har tecknat nakenmodell. Både kroki och lite längre stunder. (kroki = korta skisser av levande modell) Det var superskoj!! Men rätt så svårt när man inte har så lång tid på sig. Strongt gjort av tjejen också som stod modell, jag skulle aldrig klarat det. Så svårt att stå alldeles stilla, och dessutom utan kläder!!

Nu har jag precis tryckt i mig en chokladkaka, det var gott men lite ont i magen fick jag ju... :/

Ska läsa lite i Harry Potter nu, sen diska. Och ikväll är det Gossip Girl!!! :D


image168


"öppen för förslag"

Ååå, ibland kan jag bli så otroligt frustrerad!!
Kanske bäst att jag inte säger mer här... :/

Ja ja, bort med den negativa käslan och njut av att det är vår!! Det är det iaf hos mig. Jag har en innerlig lust att vårstäda!! Nu när jag äntligen fått mitt förråd ska här rensas ut!!
Bananlådor ska hämtas och packas.
Mattor ska tvättas.
Damm ska bort!
Sovrum ska renoveras!!! (prio ett just nu!!)

Jag börjar med att borsta tänderna!

smutsig dans

Har nyss sett på Dirty Dancing 2, den är såå bra. Inte lika bra som ettan, men ändå underbar. Och jag bara smälter så fort jag hör det spanska språket...kan inte förstå att jag kan vara så såld på ett språk. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få bosätta mig i ett spansktalande land, det är min dröm!! Som troligtvis aldrig kommer att uppfyllas...men en flicka måste ju få drömma iaf... :)

Pratade med FF för en stund sen. Han hade träningsvärk i magen, ja så går det när man är lite otränad. Tycker gott vi kan öva lite oftare, om så bara för hans mages skull. :P

Nej nu ska jag ut med min rädde vovve, de skjuter smällare o raketer här utanför. Förstår verkligen inte varför folk får hålla på så mitt inne i stan. Hoppas på lagändring, så att allmänheten inte får handha sånt. Vore verkligen underbart!!

Natti natti på er!!

het som aldrig förr...

Söndag som en söndag ska vara.
Sov länge.
Åt god frukost framför tvn.
Slappade.
Kollade en film.
Hade underbart sex! ;)
Åt hämtmat.
Slappa framför tvn igen.
Fast lite rastlös blir jag ju...

Imorgon ska vi tydligen ha dans hela fm på skolan, med ngn Alexandra Rudnikova eller vad hon hette... Och man ska va barfota!!! Gissa att jag antagligen kommer va hemma!! Massa nakna fötter...hemska tanke!! Blä!!

inte mkt spänning idag inte...

Mätt och belåten! Gott med potatis o köttbullar!
Snart kommer Diezelbäbisen hem, han har varit på utflykt till Glaskogen. Skönt för honom att komma ut o springa lite!!
Jag har mest tillbringat dagen med näsan i en bok, den tog slut så nu har jag börjat på en ny. Fast jag fick göra ett uppehåll, mina ögon sa att de ville vila ett tag!!
Sjuklingen ligger i soffan o vilar. Han orkade iaf med en omgång i morse, det är mer än vad man kan säga om igår... :/

Ska gå o köpa lite lördagsgodis snart tänkte jag, så man har lite till melodifesten ikväll!! :D

Puss på er!

kors i taket

Ännu en underbar dag med soool!! :)
Det blåser rätt kallt men det gör inget alls. Var på långpromenad nyss med Diezel, hade med en boll ut och han var helt tokig i den!! Så nu ligger han o snosar här bredvid. :)

Ikväll blir det mysmiddag med FF, blev ju inget med det igår tyvärr. Så ska vi se på en amerikansk paj, struntar i Let's dance idag. Det är ändå inge vidare värst bra.

Pratade med Liten Lisa igår, det var härligt att höra hennes röst. Var lääänge sen sist nu. Hon trivs bra i nya lägenheten, o jag är så nyfiken på hur hon har det. Blir nog en tur ner under sportlovet skulle jag kunna tänka mig.

Gissa vem som ringde mig igår fm förresten? Min mamma!!! Hon som aldrig hör av sig annars, kors i taket. Jag höll på att trilla av stolen jag satt på för hon frågade t o m hur jag mådde!!! Och det händer typ...aldrig... :/ Så jag vet inte vad som hänt henne riktigt.
Hon hade fått ngt larm inkopplat nu iaf, som gick till hemtjänsten. Nu låter det som min mamma är typ 80 år eller nåt, men hon är bara 50. Hon har haft en tumör o svimmar nu rätt som det är, därav larmet. Känns tryggt. Speciellt för min tioåriga (snart) bror, inte kul o hitta mamma på golvet när han kommer hem från skolan precis...

Nä nu ska jag snart hoppa in i duschen o göra mig lite fräschare inför kvällen. Ska bara kolla runt bland lite bloggar först.

Tjolahopp!!

Randigt förbjuds på dagis

Läste på Aftonbladet.se att randiga och prickiga kläder förbjuds på en förskola i Gällivare. På grund av att en anställd får migrän av dessa mönster... Artikeln kan ni läsa här.
Både barn och vuxna måste alltså ha enfärgade kläder på sig, är inte detta diskriminering??!! Om jag hade arbetat i butik, hade jag då kunnat sätta upp en skylt med texten "endast de med gröna mössor får komma in i den här butiken, på grund av färgblindhet..."  Vi måste ju ha ett bra arbetsklimat... :/
Nja...vart är vi på väg egentligen?!

image167

Lisa Liten hade inte passat in på ett randfritt dagis!!

vilken härlig dag :/

Ja den här dagen blev ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig... Men vi får väl ta nya tag i morgon antar jag.
Kom på en kul present till FF iaf, och han verkade gilla den också.
Presentkort på olika "roliga" saker... :)

image166

Kissie kissie...

...på er alla mina vänner på alla ♥ dag!!
Hoppas ni får en mysig dag!
Själv har jag hemuppgifter för skolan är stängd idag, ska teckna lite här hemma. Kanske det blir nån bild på Diezel, vad vet jag. Ska ner till stan en sväng o fixa lite grejer också.
Hoppas FF mår bättre idag, han var inge pigg alls igår... :/

Kram!!
image165

LOST!

Äntligen har Lost börjat igen...men jösses vad rörig den serien börjar bli. Hoppas verkligen inte att den kommer balla ur som så många andra serier gör när det gått några säsonger!!
Vet inte vad det är med Lost, men den serien gör mig smått beroende faktiskt! :)

Nu är det Fråga Olle nästa, o sen bedtime! Imorgon är det alla ♥ dag, och min älskling börjar bli sjuk. Stackarn...

Puss o godnatt!

Fenix

Hur typiskt som helst. Hela helgen ska det va minusgrader...det skulle det ha varit förra helgen när det var rally!! Som sagt, typiskt!!
Var ute på långpromenad nyss i det underbara solskenet. Diezel har fått vårkänslor tror jag. Han ville busa med alla hundar han såg, i vanliga fall är han inte speciellt förtjust i hanar eller små hundar. Men idag gick alla de sorter hur bra som helst. :)

Tänkte visa er min förra hund, som tyvärr är i Nangijala nu. Men det var för allas bästa. Saknar honom grymt mkt fortfarande!! Det är lite drygt två år sedan jag tog bort honom nu. Min älskade Fenix.image163  
image164

fågelsång och hundbajs

Jag blir så trött på alla hundägare som aldrig orkar plocka upp efter sina hundar!! Det ligger bajs precis överallt. trampar inte Diezel i det, så gör jag det...när jag så snällt kliver ner i diket o plockar upp bajset!!
Som hundägare känner jag mig skyldig när jag ser allt bajs, även fast jag vet att jag sköter mig. Hur svårt kan det va egentligen?? Man kan t o m hämta gratis bajspåsar på biblioteket!!

Det är lite svårt att njuta av fågelkvittret när man känner en stank av bajs stiga från backen...men försöker man koppla bort det så känns det som om våren är på intåg.
Läste igår att pollenhalterna redan har börjat mätas, och säsongen är igång. Tyvärr. Så det blir väl ett besök på apoteket snart för att skaffa årets ranson av allergitabletter... Och förbereda sig på ännu en vår av ständig förkylning... :/

Träffade FF en liten stund igår kväll. Nu har jag äntligen fått ett förråd, så vi var uppe och satte på ett hänglås. Det är så mörkt där uppe på vinden så jag vill inte gärna gå upp själv. Man vet aldrig vad man kan hitta där...

Är det normalt att få fjärilar i magen när man tänker på någon? :)


sex eller choklad?

Visste ni att det ämne som finns i choklad, är samma som kroppen producerar när man har sex?? Så går det långt mellan mysstunderna kan man knapra i sig en massa choklad... :) Jösses vad jag är sugen på choklad!!

På torsdag är det alla ♥ dag, och jag vet inte vad jag ska hitta på då. Vill göra nåt kul med FF...men det ska va nåt annorlunda hade jag tänkt... Svårt!! Vad ska ni göra på alla ♥ dag?? Äta choklad eller ha sex?? ;)


image162
Diezelbäbisen när han var knappt ett år


utan eller med kläder?

Vi ska hålla på med teckning i två veckor på skolan, och det älskar jag!! Idag teckande vi modell med kläder, nästa tisdag är det utan kläder (kroki). Det ska bli spännande för det har jag aldrig testat förut. Jag saknar Amanda i klassen, hon är ju i Thailand. Hon har tagit dykcert nu, de två första stegen. Hon verkar ha underbart härligt där borta. Jag skulle ge nästan vad som helst för att vara där jag också...

Hörde av säker källa att det pågick krig med isbitar på Nöjes i lördags...pojkar säger jag bara... ;) Tur man inte var där, målet var tydligen tjejers urringningar!! Hi hi... Får bli nån fest snart igen här, blir tråkigt när det går så långt mellan varven ju!! Väntar på inbjudan till inflyttningsfest i gröna huset i Åmål också!! (känn dig träffad...)

Nu ska jag få lite inspiration av Simon & Thomas hade jag tänkt.

Tjingeling!

vaknade av en chock

image160Natt till i lördags vaknade jag strax efter fyra av att det bankade nåt otroligt på dörren...strax efter kraschade det till i tv-rummet. Jag slet till mig ett linne, drog på mig det och skyndade mig att kolla ut. nej, jag såg ingen alls... Men ena fönstret var sönderslaget. Som tur var så hade innerrutan hållt!
Eftersom jag ändå snart skulle upp så brydde jag mig inte om att gå o lägga mig igen. Mycket väsen i trapphuset gjorde att det kändes väldigt olustigt att gå bort till FF, ringde honom först o sa att jag var på väg. Det var nog första gången jag varit rädd på riktigt här i Karlstad... Ingen skön känsla precis.

Grattis!!

Grattis min söta lillasyster som blir 25 år idag!! Puss på dig!!

image159



Rallyresumé med bilder!

En hel helg av rytande motorer och sprutande snö (mest grus) är nu tyvärr slut... och det är hela två år tills nästa gång Svenska rallyt körs!! :( Får nog bli en sväng till Norge vid den här tiden nästa år...

Torsdag på Färjestads travbana
Rallyt inleddes med en superspecialsträcka på Torsdag kväll, och vi var naturligtvis där!! Med mitt nyvunna rallypass runt halsen stod jag och spanade in alla snyggingar, fanns av alla de sorter...gula, blåa, röda och gröna. Till och med lila!! (klicka på bilderna så blir de större!!) kolla in bil nummer två, det är ju jag som kör!!! :)
             

Fredag - Stensjön 2/5
På fredag ringde klockan tiiidigt...och eftersom min lägenhet var uthyrd så sov jag hos FF. Gissa hur bra man sover i en vääldigt smal säng, två stycken!! Plus att den ena tar täcket hela tiden!! Hmm...
Vi hämtade iaf upp Oscar vid halv sex och drog till skogs. Parkerade på ett gärde, vilket senare skulle visa sig va ytterst dumt...rätt så många som körde fast där!!
Stället vi stod på var väl si så där, men med rätt sällskap så blir allt kul!! :) Jättelätt att fånga bilarna på bild!!

           

Lördag - Hagfors 10/13
Kvart över fyra stod klockan inställd på...vaknade med en chock några minuter tidigare, vilket präglade resten av min dag... (berättar i ett annat inlägg)
Snabb dusch, värma oboy, bre mackor och hämta Oscar. Nu bar det av till Hagfors, mycket bättre ställe. Vi såg en lång bit av sträckan. Håkan Bråkan mötte upp oss lite senare, och vi hade ruskigt trevligt allihopa. Mycket skratt blev det, FF var kanske den som skrattade minst...ser fram emot "frisyrer vi minns"!! :)
Håkan Bråkan hade till uppgift att få fart på Oscars stock...gick väl riktigt bra!! Het blev den i alla fall.
Jag frågade grabbarna vad de skulle göra om de var tjejer för en dag... de var alla överens om att de skulle uppsöka så många omklädningsrum de bara hann med!! :)
Det växte väldigt konstiga träd i Hagfors!!

           

Söndag - Rämmen 17/20
En trött och sliten Annapanna följde motvilligt med ut i skogen en sista dag. Men vad gör man inte för sin pojkvän??!! Den stackars pojkvännen fick stå ut med en smått sur flickvän de första timmarna...men sen kom humöret tillbaka igen! Gårdagens blöta skor gjorde tyvärr fötterna till isbitar efter bara en liten stund, tur man har bot mot det då. Snäll FF satt och masserade fötterna tills de blev varma igen!! ;)
Spännade sträcka att kolla på, men ingen bil i diket den här gången heller...
Är det normalt att inte bajsa på tre dagar?? Jag blev smått orolig ett tag där... Kisspauser blev det ingen av på hela dan heller, var ju lite för få träd att gömma sig bakom. Så det var lätt att hålla sig för skratt framåt lunchtid kan jag ju lugnt säga!!

     

Och vinnaren blev......

image157
Jari-Matti Latvala!!!

dagens kommentar

Jahapp, då var första dagen i skogen avklarad då. Många överraskningar, det mesta till det sämre tyvärr...Loeb har kört bort sig och årjängspojken har brutit... :/
Gårdagens superspecialsträcka på travet var kall men underhållande. Fick tjejsällskap av Ninette också, lovely! Den tjocka heta korven tillhörde Oscar, medan tjejen som bara gillar tjejer (kör tydligen lastbil också) fick en kall korv. Kanske inte mer än rättvist...

Dagens bästa kommentar i skogen var iaf från min älskade FF.
Oscar berättade om ett annat år då de varit ute och FF klagade över att hans Oboy kallnade så snabbt... Då undrade vännerna om han inte hade varmt vatten i termosen först. Helt allvarligt kommer det då från min Fantastiske Fredrik: "Hur fan ska jag då få plats med oboyen?!?"
Jag förstod då helt plötsligt varför han inte svarat på min fråga i morse om han inte skulle värma upp sin termos med lite varmt vatten först.........

Vi hade svårt att hålla oss från att använda liggunderlaget idag...men för Oscars skull så höll vi oss tills vi kom hem. Fast vi tog soffan istället för liggunderlaget, var en aning mjukare. :)

Mer om rallyt imorgon eller på söndag!

Tjingeling!!

nakenchock!!

Sitter här vid datorn, med bara en handduk runt huvet... ;)
Funderar på att kanske dra på mig lite kläder...innan mina hyresgäster för helgen dyker upp!! Måste förbereda packningen inför helgens bravader också...sprit...jäger...öl...kanske nån cider...likör 43!!...hmm...kanske nåt o äta vore bra också...eller nä, jag klarar mig på flytande!! :D

Blir det lite tyst från mig i helgen så vet ni orsaken, ja ni kan ju kolla tidningarna om inte annat.
"Ung tjej hittades i snödriva - ryggsäck full av tomma flaskor"

Trevlig helg!!

Lovely!!

Fick ett telefonsamtal förut, och nu har jag troligtvis hyrt ut lägenheten tills på lördag. Härligt med pengar!!! :)

dagen D

Idag börjar äntligen rallyt!! Underbart!! Fick mail igår kväll på min annons, så nu kanske jag ska hyra ut lägenheten hela helgen. Får se vad det är för folk först... Vore gôtt med lite extra kosing! :)

Var ute på promenix med Diezel nu på morgonen, det är jättehärligt väder! Soligt o skönt, hoppas det håller i sig under helgen också. Så länge det inte regnar så är jag nöjd!

image135

massa tjafs

Tänk att man som sjukskriven ska behöva hålla på och tjafsa med arbetsgivare och försäkringskassa bland annat. Ingen hjälp får man från något håll heller. Hur ska man då bli frisk??!! Och helt plötsligt får jag inte gå kvar hos företagsläkaren, för att jag bor i en annan kommun. Men jag är ju anställd där...?? Jag fattar ingenting.
Och min arbetsgivare kan inte förstå att jag inte mår bra. ÅÅÅÅ vad trött jag blir!!!!

regn...regn...regn...

Inte bra för svenska rallyt det här... Får hoppas på att det är mera snö längre upp i skogen!!
Idag är det ingen skola så jag tänkte passa på att tvätta (blev inte klar igår) och städa. Ikväll ska jag på föreläsning!! Ska bli jätteintressant!
image132

Så här lätt är det att ta bilder på Diezelbäbisen... Här är han bara 8 månader ungefär.

image133

Jag säger bara...

...Carolina Gynning!!
Grymt het kvinna (förutom dialekten o hjärnan) men sjunga, det kan hon definitivt INTE!!! Det är nog inte många som kommer köpa hennes singel, verkar nästan som ett skämt alltihopa faktiskt... Men men, har man utseendet så brukar ju det mesta fixa sig i slutändan.

Nu ska jag kojsa...nej jag måste ju ner i tvättstugan först. Och gå med Diezel. Och bädda sängen. Och...zzzzz.....

med fara för livet

Tänk is.
Tänk snöslask på is.
Tänk cykel.
Tänk annapanna på cykel.
På snöslask, på is.
Tänk annapanna på snöslask, på is.
Tänk cykeln över annapanna...

Hmm...ja det var inte lätt att ta sig till skolan i morse. Hade ju helt klart gått snabbare, och riskfritt, om jag gått.
Men jag kom fram i tid iaf...
har inte haft ngn motivation att skapa något alls de här två dagarna, så jag har mest suttit i biblioteket. Tecknade lite med kol idag, det är kul.

När jag kom hem väntade ett tjockt kuvert på mig. Mitt rallypass hade kommit!! Jag ser SÅ mkt fram emot helgen nu. Har tagit ledigt från skolan på fredag, så nu är det hundvakt kvar att fixa. Lilla Diezelbäbisen är ju väldigt ljudkänslig så han skulle inte uppskatta att umgås med rytande rallymonster en hel helg. (bilarna alltså...inte pojkarna...)
image131

JAG VANN!!!

Fick ett mail...

"Grattis!


Jag har den stora äran att meddela att du är en vinnare! I hård konkurrens har just du blivit utsedd till en av 20 vinnare i vår rallytävling. Priset består av ett rallypass till Uddeholm Swedish Rally som går av stapeln den 7 -10 februari.

Rallypasset har skickats till dig idag per post, så förhoppningsvis har du det i din brevlåda imorgon.  Med rallypasset har du tillträde till hela tävlingsområdet. "

UNDERBART!!! Vaknade en natt och hade en slogan i huvudet, gick upp o skrev ner den. Nästa morgon skickade jag in den till en tävling om rallypass. Hela tiden har jag haft en stark känsla av att jag skulle vinna... och det gjorde jag!! Härligt!! Nu har jag råd att kolla alla dagar!!!!


drömmar

Med händerna fulla av skum från disken står jag och drömmer mig bort... Gud vad skönt det skulle va och komma bort lite nu. Ta en vecka eller två till varmare breddgrader!! Inte helt fel precis...

Vad som inte heller vore helt fel är några mille på banken!! Å vad jag skulle må SÅ mkt bättre då!!

Näe...får nog sluta drömma nu...mot spisen för att göra mat åt den fantastiske... :)

Puss o kram


värkande vader

Kanske ett glas trocadero hjälper??
Mina vader gör så oerhört ont, tror det kallas träningsvärk... Trappa upp o trappa ner igår tar idag ut sin rätt! Emelie flyttade ju till sin första egna lägenhet igår, jag och FF var nere i Åmål och hjälpte henne. Det är tur att hon inte hunnit samla på sig så mkt saker än. :) Snöade som tusan gjorde det också, bra med släp utan kapell då...Lägenheten var liten men mysig, en etta med litet kök. Några av möblerna får nog flytta till förrådet skulle jag tro. :D

Passade på att gratulera andra syster yster som fyller 25 nästa helg. Då är ju vi upptagna med rallyt hela helgen.Riktig kebab slank ner i kistan innan vi styrde kosan hemöver igen. Diezelbäbisen hade hundvakt, myste med Lina. Det var länge sen de träffades sist nu.

Idag har det varit en riktigt seg dag, kan ju knappt gå... :/ Snön har nästan regnat bort tyvärr... Var så mysigt i morse, knarrade så härligt under fötterna...

Vet inte riktigt vad som hänt med FF heller...han har börjat prata med lite annorlunda "samtalspartners"...får väl se hur detta artar sig...

Imorgon börjar en tuff färd för mig. Kommer inte berätta ngt för ngn innan allt är klart, men sen lovar jag att ni får veta. Kanske det kommer märkas, vad vet jag... *myser hemlighetsfullt...*

image130
Syster yster Emelie... :)


Diezel vill ha godis!!

Eftersom Diezel älskar allt som går att äta, är han nu med i en tävling och ska försöka vinna lite gott!! Du kan också tävla här!!

image129

gu va gôtt

Det lönar sig att blogga.
Skulle till konsum o handla lite, o hoppade in hos FF på vägen. Berättade att jag beklagat mig här på bloggen om att jag inte får nåt sex på fredagarna...
Ha ha, då fick jag så jag teg!! Det var allt på tiden det... :)
LOVELY!!!

För trött för sex?

Blev ingen koll på "det sägs att den blir större..."  för FF var visst på jobbet idag ändå.
Jag tycker inte om fredagar, för då är alltid någon såå trött. Det kan jag ju förstå efter en hel veckas jobb, men man är aldrig för trött för sex!!!! Det är iaf vad jag tycker!!
Samtidigt är fredagar mysiga för då kan vi äntligen umgås, något vi inte gör så värst mkt under veckorna...

Jag sitter o pysslar med lite korttillverkning nu, lovar att ni ska få se lite senare. Men nu ska jag göra en lyxig lunch: korv med bröd!! :)

Spänd förväntan

Sitter här och väntar på att FF ska ringa o säga att han är sjuk och hemma från jobbet idag...då ska jag rusa dit och undersöka om det stämmer. Hans påstående igår alltså. :) Inte för att det behövs, verkligen inte, men det kunde ju va lite intressant att kolla upp iaf. :D
Själv kämpar jag med min förkylning, eller är det allergi?! I så fall hoppas jag att det finns bra mediciner, för det finns inte att jag lämnar bort min lilla bäbis!!

Fick sms igår kväll...var jag kanske sugen på att gå ut o käka ikväll? Det låter som en bra idé men jag får väl se om jag har en sjuk karl att ta hand om... Ja vi får se hur det blir.

RSS 2.0