Jag har varit otrogen!!!

Sitter här och försöker dränka min sorg...i julmust... Kan inte låta bli att känna lite glädje ändå, kan man göra annat med julmust i munnen??!! Men det är ändå något väldigt hemskt jag har gjort. Jag lovar att jag försökte hålla mig undan men behovet tog överhand... FF verkar inte bry sig som tur är, men mitt samvete är i alla fall inte rent längre...
Förlåt Maria, men jag lät en annan frisör klippa mig i dag! Jag vet, otroheten svider men jag hoppas det går över! Du är utan tvekan bäst!! :)

Som sagt så har jag då varit och klippt mig idag, och färgat, och blekt lite. Frissan fick fria händer att göra vad hon ville så länge hon inte klippte lugg...och jag är faktiskt grymt nöjd. Känns skönt att ha ca 10-15 cm kortare hår!!!! :P Var osäker på om jag skulle bli utslängd här hemma för FFs kommentar i går var "bara du inte klipper dig kort"...tydligen dög det ändå för jag bor kvar. Än i alla fall.

I morgon ska vi till Örebro och titta på en katt...vi har nämligen möss i skafferiet!!!!!! Inte kul på något vis alls. Inte vill Diezel lära sig att jaga möss heller...den lilla latmasken.
Vi diskuterar nu kattnamn, vilket inte är det enklaste har vi kommit på. De som finns kvar på listan är:
Maximus
Linus
Levis
Gato
Glögg
(tyvärr vägrar FF detta namnet men jag tycker det är fint!!)
Vin (som i Vin Diesel så klart!!) ((totalvägran även här från FF))

Jag gav även Björn Gustafsson som förslag, han är ju så söt, men FF bara fnös... Andra förslag??

Fredag kväll - julmust - Idol - kan det bli bättre??!!

EDIT: Kan en katt heta Julmust? Det tror jag att den kan!!

Någon som kan hjälpa??

Trots god hjälp från söt Emmelie så kan vi inte hitta tapeten som jag blivit kär i... Kanske någon annan känner igen den och vet var den kan köpas??!!


Visst är den underbar!!!!

Molkom tour

Som vanligt uppe med tuppen fastän jag har lov...blir bara mer o mer morgonpigg!! Kollade ut och det var frost överallt, underbart fint!! Det fick mig att påminnas om att jag inte satt min glögg än. Ska handla de sista ingredienserna idag och sen luktar det mumma i hela huset. Ska även undersöka Molkoms utbud på affärer hade jag tänkt, men det ska väl gå rätt så snabbt. :) Måste hitta minst fem intervjuoffer innan veckan är slut också, pressetik handlar det om. Ska bli intressant!

I morgon kommer liten syster yster till Karlstad för att göra slut på lite pengar, hoppas på att jag hinner in en sväng för att träffa henne. Blir alldeles för sällan!!


Det snöar!!!

Tro det eller ej, men det snöar verkligen ute!! Visst, jag gillar snö och vinter men kan inte hösten få vara kvar bara lite lite längre??!! Bäst att ta fram glöggflaskan som blev kvar sen förra året och myyysa. Det är ju ändå lov!

Lov ja...det där lovet som jag skulle hinna med att göra så väldans mycket på. Det är redan onsdag och vad har jag gjort? Köpt färg och letat tapeter. Har massvis att plugga också; intervjuer, kartläggning, researchövning, pressetikhäfte...mm... HJÄÄLP!! Syrran som skulle komma hit ett par dagar... Får nog skjuta upp det ett tag känns det som tyvärr.

På lördag händer det grejer minsann!! Mårbacka var inplanerat men det var visst inte förrän nästa helg, så nu blir det bara fest. Fast det är inte så "bara"... Kommer antagligen ligga under täcket hela söndagen...bra avslut på ett alldeles för kort lov! :P Singstar - here we come!!

Mässa i dagarna två

Scrapbookingmässa igår med Elma o Lisa, superkul!! Mellan alla stämplar och papper lunchade vi...gissa var?? Självklart blev det Vilmas, var annars?? Det blev även en ny jacka och en undanhängd klänning. (gissa vem som slarvat bort sina presentkort?? men lugn, de är hittade!!)

Mässa idag också, Paulin hängde på med båda barna. Blev en tur till Ikea också. Gratis shopping är alltid kul!! Det har kliat i mina fingrar av att se allt nytt material från mässan så nu är julkorten påbörjade!! Här får ni se ett litet smakprov, mina nya Pro Marker är invigda! Ganska långt från det traditionella julkortet...





Hmm...gissa att jag vill ha en scanner!! Färgerna ser ju helt platta ut!!! :/

Maaaaaaarocko!!!

Så var det då äntligen höstlov!! Oj vad mycket jag ska hinna med under den här veckan...fastän jag egentligen borde passa på att vila lite. Men men, livet är kort så det är bäst att utnyttja det till fullo.

I morgon blir det scrapbookingmässa och lunch med Elmapelma. Tänkte ta en sväng i mitt i city också, har spanat in en ursnygg svart klänning/tunika på Monki. Den ska bli min!! Planer finns på ett Singstar också... Byta stövlar och handla mat står också på morgondagens att göra-lista.

Är på grymt festhumör härnu! Får försöka hålla mig tills nästa helg, GAHH!!! EN SPINDEL KRÖP PÅ MIN HALS!!!! Hrmm...nästa helg ja, då är det partaj med Paulin o gänget. Urlänge sen sist nu. Innan det ska vi till Mårbacka o kolla in hantverksmarknad. Längtar redan!

Något annat jag också längtar till är Maaaaaarocko!!!! Blev bestämt i går att det är dit vår reportageresa går i maj. Lovely!!

Ska väl återgå till mitt städande, tvättande och grejande... Puss puss!

Oj då...

Smarta tjejer dricker varannan vatten.
Jag är inte smart.
Fyllan hann ikapp.
Pass kan hittas i innerfickor. Fem timmar för sent.
Det är inte alltid bäst att vara ärlig. Eller är det?
Hjärnan består av seg kola.

Mjukporr

Jag älskar att redigera!!! Det har bubblat i mig hela veckan, både av lycka och av skratt... Jobbigt är att när jag väl börjar skratta så kan jag verkligen inte sluta! Då fortsätter jag och det kan räcka med att någon säger penna så ligger jag och frustar. Min kära lilla syster yster är likadan. Vi kan ligga i en hög och gråta till slut, av skratt alltså.

Efter många överläggningar och diskussioner är nu fredagskvällen spikad. Bowling med klassen och sedan häng hos Tina. Eventuellt lite Koriander också. Ska bli ruskigt trevligt!! Jag älskar verkligen min klass!!

Stackars Elma då, hon var här och skulle fota kärleksbilder på mig och Diezelbäbisen. Men han var helt besatt av alla äpplen som låg i trädgården, och hur energisk som helst! Hoppas att hon fick några bilder som funkar iaf.

HJÄÄÄÄLP!!! Kom upp en ruta härnu och jag har fått besök av några trojanska hästar, INTE BRA!!!!! Tydligen kom de med när jag laddade ner nya Adobe Reader i går kväll, attans masar!! Vad göra nu???

Bjuder på ett litet grattiskort, Åsa fyllde ju 30 för ett par helger sedan och jag ville toka till det lite. Hittade ingen bra stämpel som passade så jag ritade en egen bild istället, porrigt men ändå rätt snällt va? :P


Jul igen!!

Gissa tre gånger vad som spelas på min dator just nu?? JULMUSIK!!!! Nu är det väl ändå dags...funderar på att ta ett glas glögg, finns det att köpa nu tro? Annars finns det nog kvar lite i skåpet från förra året skulle jag tro.
Ska snart sätta egen glögg, är ju tradition nu. Och jag kan lova att den blir ruskigt god!!

Gick en sväng längs med vår tomtgräns förut och det är ju riktigt mycket träd som är våra. Alla stora granar som tar upp utsiktsvyn är våra, så de kommer åka ner inom en snar framtid (läs kanske i vår eller nåt...). Kommer bli skitsnyggt med gärdesgård runt hela tomten!


Fyrkantiga ögon...

...kan man få av för mycket dator!! Vi pillar med Indesign och Photoshop igen den här veckan, det är ruskigt kul men oj så jobbigt fram emot eftermiddagen. Inte konstigt att fnittret bubblar ur halsen bara av att slänga ett magnetlasso helt tokigt fel...

Det blev allt en tårta till bäbisen i går, han var så lycklig så :).






Diezel 4 år


Bild tagen för två år sedan...

Kläder i högar, ölburkar i drivor och ett gräsligt stort diskberg...det är resterna från gårdagens festande. Efter lite panodilknaprande och annat bakisnöje mås det lite bättre. Vad hände egentligen med att ta det lugnt?? Ja ja, får väl göra det i dag då. Massa härliga presentkort, blommor och choklad vart det iaf i går. Det är bra att fylla år ibland. :) Ännu bättre när det är flera gånger per år.

Hade tänkt utnyttja det underbara vädret till att börja bygga hundgård, men det var tydligen formel 1 så byggandet får vänta. Varför göra något i dag som man kan skjuta upp tills en annan dag...ständiga kommentaren känns det som...

Oj, kom precis på en sak!! Lilla Diezelbäbisen fyller ju fyra år i dag!!!! GRATTIS lilla älsklingen!! Måste ner o pussa lite på han...

panelhönor och fyllekajor

Den senaste veckan skulle jag helst vilja radera ut helt och hållet... Har mått skit, och det av en anledning som jag inte trodde att jag skulle få uppleva igen. Tur att jag har en underbar sambo och härliga vänner som bryr sig om och finns där när nåt sånt här händer... tack för att ni finns!!!

I lördags var det dags för 30 årsfest. Jag var definitivt inte upplagd för fest och hade stora problem att ta mig iväg...vilket resulterade i att vi kom försent så klart. FF var nöjd iaf, hade ju egen privatchaffis :)
Som tur var så var jag inte ensam om att köra, vi var tre panelhönor som satt i ett eget hörn och kuckilurade mest hela kvällen. Ruskigt trevligt faktiskt. Framåt tolvdraget fick jag med mig den häckviftande sambon hem, kan lugnt säga att han var festens spralligaste! Numera går han under namnet Fyllekajan Fredrik... Den här gången var det inte jag som hade date med Mr Toilet!

Söndagen tillbringades tillsammans med en klubbad säl, trevligt värre.

Tillbaka i skolan idag, det var jobbigt men kul. Alla var grymt engagerade i första tidningen. Känns väldigt ledsamt att jag inte är med i produktionen, valde lite fel tillfälle att bli dålig på...
Tack snälla Elmapelma för de gulliga presenterna!! Det värmde verkligen!


Saknar dig min älskade Fenix!!!!


Inte piggelin

Har känt mig ruskigt sliten det senaste, samtidigt som stressnivån har ökat avsevärt... Efter en promenad med Diezel i går morse vaknade jag på hallgolvet av en ivrig hundtunga som var över hela ansiktet. Kanske det var dags att ta det lite lugnare ett tag... Minns knappt vad jag gjorde resten av dagen i går så jag bestämde mig för att stanna hemma i dag också.
Ska försöka koncentrera mig på att läsa en bok jag köpte på bokmässan, Diagnos duktig, kanske jag hittar något nyttigt där...
Det tar på kroppen att gå från noll till två hundra på ett par månader.




Diezel älskar att knô in sig överallt...

RSS 2.0