Sista dagen

Imorgon är min sista dag med Diezel på ett tag. Sara kommer o hämtar honom imorgon kväll... Känns både skönt o grymt jobbigt. Ska bli gott att försöka ta det lite lugnt ett tag, men samtidigt blir det ju väldigt tomt utan honom... Min lilla bäbis...

Har haft en väldigt lugn helg, nästan så det blir tråkigt. Men vad ska man hitta på i dåligt väder o när man är sjuk??!! Var väldigt sugen på fest igår kväll...speciellt när man vet att ens vänner ska ut. men jag klarade ännu en nykter helg. Den andra på ett halvår :) På lördag blir det fest med Fantastiske F o hans vänner. Ska bli kul!

Mitt humör har inte varit på topp idag precis, skrämde väl iväg mitt sällskap här förut... :) Men med alltför lite kolhydrater blir man inte speciellt älskvärd. Fast det är det värt. -2 kg på knappt två veckor nu, superbra ju!! Bara 11 kg kvar... :)

Angelica, klart jag minns dig. Ja visst är världen liten ibland! Ska bli kul att festa ihop allihopa den 27e!! Längtar redan!

Dagens knas: Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögon på. Peka med en hårtork på de bilar som kör förbi, se om de saktar in...

Fina lilla krumilur, jag vill aldrig bliva stur!!! (citat Pippi Långstrump för er som inte är allmänbildade...)


I behov av en dusch

Inte bra att sova middag...man blir ju urseg!! Ska försöka pigga upp mig med en dusch tänkte jag.

Var meningen att vi skulle ta en liten sväng till Säffle idag o gå på marknad men vårt underbara väder avskräckte oss. Spöregn!!! Blir till att kolla på nån film i em o mysa istället.

Lisa Liten ringde igår o var full o go, lite avis faktiskt!! Men en annan kämpar ju med kilona då kan man inte va ute o festa hela tiden. Dessutom behöver jag bli frisk nån gång också.

Inte mkt med mig idag så det får väl räcka så här. Det är rätt många som läser min blogg, kul! Ännu roligare vore om ni ville lämna avtryck ibland också :)

Pusselipusspuss

Värkande huvud o trötta fötter

Tänk vad en dag på Ikea kan göra?! Jättekul att komma ut lite men urjobbigt när det är folk överallt. Köpte vita servetter, det var det enda. L handlade lite mer. jag skulle vilja ha nya soffor, provsatt en del men det får vänta tills jag vinner på lotto eller nåt. Vann tio kr på en tialott idag, så det får bli en ny lott på konsum sen.
Var på Willys o handlade lite mat också innan vi åkte hem. Paniken kom krypandes redan innan jag hämtat vagnen... Stod ändå ut o fick en hel del handlat. Stod t o m kvar i kön utan att ta ett exra varv... Duktiga mig!!

Nu har jag försökt varva ner här hemma med en bok, svårt att koncentrera mig så nu prövar jag datorn en sväng istället. Ska träffa fantastiske F idag, hoppas han är lite piggare idag o inte lika sur... :) nej då, alla har vi ju rätt att va trötta ibland o då blir man inte på sitt allra bästa humör precis.

annars händer det inte så mkt kul i mitt liv för tillfället, inget som är värt att skriva om iaf. En kompis åker till Tyskland i helgen för att inhandla lite gottigt. Skulle jag också behöva göra. barskåpet är ju inte precis välfyllt efter en sommar av festande... Denna helgen blir det iaf lugnt. Funderilurar på att gå på hockeyn imorgon kanske, det är ju hemmapremiär för säsongen. Underbart!!!

Nä nu ska jag cykla bort till Konsum o köpa lite dricka o sen blir det Idol ikväll.

Simma lugnt

Dagens knas: Specifiera att din drive-in order är för att "ta med" :)

Alldeles för stort

men ändå trångt som attans, så känns mitt huvud idag... Tar på krafterna att tänka ibland :)

Varför blir det inte alltid som man tänkt sig? Jag är van att alltid (nästan iaf ) få som jag vill, och blir det inte så nån gång så blir jag otroligt frustrerad. Har varit hemma o sjukskriven i snart tre år nu o fortfarande känns det inte bättre. Snarare sämre. Visst, det har hänt mkt den sista tiden men ändå... Ngn gång vill jag ju må bra igen!! Sen är det ganska tröstlöst att behöva förklara hela tiden varför man är hemma, och hur det kommer sig att jag mår som jag gör. Jätteskönt att ens vänner bryr sig, men ibland kan det bli grymt jobbigt med alla frågor också. Men något som är ännu värre är när ens vänner inte orkar umgås längre...något jag faktiskt inte kan förstå. Har dock bara hänt en vän men det känns ända in i hjärtat!! När ngn tror sig veta bättre om hur jag ska göra för att bli frisk igen... Saknar dig i mitt liv hörru du!!!

På måndag är det möte på jobbet igen så då blir det tåg till metropolen Åmål... Tar med Diezel också som ska campera hos Sara ett tag. Saknar honom redan... Ska passa på o fika med Lisa o Ida också. Kanske hinner med en sväng hos mor också, men då går så otroligt mkt energi så det får nog hoppas över skulle jag tro!

Har haft mina tankar på en "liten" sak de senaste dagarna också, men idag vart det bekräftat att det inte var ngn fara. Känns ruskigt skönt faktiskt, med tanke på den sista tiden...

Fantastiske F har köpt en film till mig idag; Grease!! Är han inte underbarast i världen!! Han ska umgås med Tom Cruise ikväll så vi ses inte förrän imorgon. Får ta en mysis med Diezel jag.

Har varit på två långpromenader idag, nu ska här kämpas!!! Har ju ngt att se fram emot så det ska säkert gå bättre den här gången.

Dagens knas: Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela djungelmusik hela dagarna.

Kram

Förlusten skakar Sverige

hade kunnat va en bra rubrik på morgondagens tidning om Mattias hade åkt ur Idol tidigare ikväll. Men det gjorde han inte, han är ju för gullig!! Jag tycker det är grymt konstiga regler på Idol i år, varför ändra?? Det funkade väl bra som det var förr... Ja ja, blir nog bra detta till slut också.

Fantastiske F var med sin syster o handlade kläder idag. Hon brukar tydligen alltid va med som smakråd. Blev några riktigt snygga tröjor o skjortor. Verkar som hon o jag har mycket lika smak, det är bra :) Jag blev ruskigt sugen på att handla lite nya kläder jag med, men det får vänta ett tag. Syrran var i Gbg i helgen o shoppade järnet. Självklart blev det ett par klänningar till det alltid ökande förrådet :) Förstår inte vad det är med henne o klänningar. Men hon passar grymt bra i dem. Längtar efter dig!!!

Kom precis in från sista kvällspromenaden med vovven. På måndag ska han åka till Åmål för att stanna ett tag. Semester hos Sara o hennes mor. Och jag ska på möte med jobbet o företagsläkaren, mkt spänande. Eller inte :(

Dagens knas: När du åker hiss, ställ dig med näsan in mot ett hörn. Säg inget och gå inte av på någon våning.

Gonatt på er

Borde va sjuk lite oftare :)

Eller inte... :) Men ibland kan det va bra iaf. Titta här vad mitt matsällskap kom med!!!



Är han inte underbar så säg??!!

Puss puss

Blöt som en katt?

Det är ett ganska fåningt ordspråk egentligen, för katter är väl inte blötare än nåt annat djur egentligen? De hatar ju vatten allt som oftast. Jag fick i alla fall min beskärda del av vårt underbara svenska väder idag... Jag trotsade min hosta o tog cykeln ner till biblioteket, orkade bara stanna där en liten stund o skulle sen till apoteket. (stamkund där snart) Och gissa vad!! Jo mycket riktigt, det spöregnade ute. Och jag hade varken paraply (fortfarande i en palm) eller regnjacka. Det var bara att dra upp luvan o traska i regnet till apoteket. Där lurade de på mig en nässpray som skulle va väldigt bra, tog bort rinnsnuva och nästäppa, verkade ju underbart! Sen regnade det ännu mer så jag fick hoppa in på lagerhouse o köpa ett paraply. Gissa om den expediten hade kul, för i princip alla i kön (som var rätt lång) skulle köpa paraply. Och till varje kund sa han "ska jag ta bort plasten direkt eller?"

Väl hemma, blöt o ännu mer sjuk, skulle jag nu testa den mirakulösa nässprayen. Ja visst, den funkade ju inte alls!!! Blev om möjligt ännu tätare o snuvigare. Bra grej till det dubbla priset mot en helt vanlig nässpray, som iaf funkar!!! Fick feber också, knaprar panodil som en liten blå nu... Som ni kanske redan har förstått så är jag inte på mitt allra bästa humör idag.

Till råga på allt så får jag en matgäst snart, som även ville stanna över natten! Å vad det är mysigt när man är sjuk och jättesugen på att gosa... Men men, jag skulle ju få stanna inne hela kvällen o inte behöva gå ut med hunden så det är det väl värt. :) Han är allt bra snäll. Och go. Och söt. Och go. ;)

har börjat planera lite smått för en resa nästa år. (om jag är i sverige vill säga...) Syster yster den yngre ska till spanien med skolan i en vecka, och undrade om inte jag kunde komma ner så kunde vi ta en vecka ihop när de andra åkte hem. De skulle till Tossa, o det ligger ju rätt så nära Barcelona. Skulle va kul med en shoppingresa dit faktiskt!! Ska kolla lite flyg sen, borde finnas billiga dit.

Hela Herrhagen var svart förut! Ingen ström nånstans i princip... Fick inte komma in på Konsum så jag fick traska ner till Hagahallen istället... Där blev man insläppt :)

Ni har väl skaffat facebook allihopa? Jättekul!! Kolla annars in www.facebook.com

Puss o snor

Sväva som på moln

...är en känsla man inte upplever alltför ofta. Igår hände det mig iaf :) underbart kan man väl säga.

Idag har jag varit på Hemköp med min psykolog, en ganska lång historia som jag inte tänker ta här men det var iaf en framgång kändes det som... Inte alls illa pinkat det! :)

Nu springer jag mellan tvättstugan och diskhon. Ska dra ett varv med den läskiga snabeldraken också, till Diezels förtret. Då är det dyk under sängen som gäller för honom. Men han har iaf blivit modigare än när han var mindre. Då vågade han inte ens gå över den svarta elkabeln... :) Kompostgaller är också en sån där gräsligt hemskt sak. Ligger de på golvet vågar han inte ens kliva över, bra sätt att stänga in en hund utan grindar alltså :)

När man tänker efter kunde det ibland vara skönt att vara man istället för kvinna. Hör på detta...

* Kön till herrtoaletten förekommer knappast.
* Alla ens orgasmer är äkta.
* Du kan va duschad och klar på 2 minuter.
* Du har ingen biologisk klocka som tickar.
* Din bilmekaniker ljuger inte för dig.
* Hela världen är din privata pissoar.
* Ett humör oavsett vecka.
* Grått hår o rynkor ger dig karaktär o personlighet.
* Du har ett normalt o hälsosamt förhållande till din mor.
* Livet går vidare, även om man inte har rena lakan.
* När man fönstershoppar kommer man verkligen hem med ett fönster.

Ja det vore allt nåt det... :) Men finns det då några fördelar med att vara kvinna??

* Du kan krama din väninna utan att undra om hon tror att du är homosexuell.
* Brad Pitt.
* Om du är otrogen, så antar folk att du känner dig känslomässigt försummad.
* Ingen svimmar när du tar av dig skorna.
* Du kommer aldrig bli lurad av en push up bh
* Du kan snabbt avsluta ett gräl genom att börja gråta.
* Det finns stunder då choklad verkligen kan lösa alla dina problem.

Vilket som är mest fördelaktigt kan man ju diskutera... :)

Förkylningen och hostan lever vidare, är inne på femte veckan nu. Börjar bli rejält trött på detta nu...

Dagens knas: Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest, för att du har huvudvärk.

Ha de gött


Tequila, trosor och tandkräm

...är tre bra saker att ha när man ska ut på galej :) Gårdagen blev mkt lyckad, som vanligt när jag o Lisa Liten gör bmb. tack än en gång snälla Andreas!! Du är guld värd! Vi får käka mat ihop en annan natt...

Efter lugn hemmafest med tequila, arvika- och åmålsbrudar och tuff norrstrandstjej bar det av mot staden. Jojjo orkade inte med vårt häftiga tempo och tog bilen tillbaka till Åmål, synd! Men det blir andra bullar för dig den 27e oktober, det löver vi gumman!! På bmb råkade vi ut för flera stalker på dansgolvet, vissa fattade mindre än andra!! Lyckades även förhindra lite girlfight, lilla vännen då... Träffade flera av Fantastiske Fs vänner, trevligt!
Tråkigt med sämre musik än vanligt dock, brukar va grymt, men igår hade väl mr dj glömt de bra skivorna hemma eller nåt...

Har förgyllt dagen med pizza o film i sällskap av både manlig o kvinnlig fägring. Grymt trevligt!! Ska väl snart krypa till kojs nu med min söte pojk ;) har ju vissa behov så här dagen efter. :)

Puss i ljumsken

FEST!!!

Jaha då vart det fest igen då... Underbart!! har precis varit hos Fantastiske F o fått lite mat, spaghetti och köttfärssås!! Mumsigt!! :)

Lisa Liten o fartdåren Jojjo är snart på g ifrån åmål, arvikabruden med sällskap kommer också, o lite annat folk. Ska bli riktigt kul!! Synd att Sara forfarande är hundvakt... :(

Nu är det musik, kläder o sprit som gäller närmsta timman. Vovven får väl tas på en liten promenix också. Sy upp byxor får jag inte glömma heller...

Uppdatering kommer senare ikväll!! :)

Puss på er

Och som jag o min lilla vän alltid säger: Man är inte full så länge man kan ligga på golvet utan att hålla i sig!!

Festsugen!

Jaha då har ännu en vecka gått då o det var helg igen. Har idag trotsat det fina vädret och varit inne o städat. Borde väl egentligen passa på att va ute så mkt som möjligt men ibland finns det viktigare saker att göra. Jag har ett ruskigt stort problem!! Tror att min älskade storbildstv börjar gå sönder. Den liksom varierar i färgstyrka, ena stunden är den väldigt färgrik medan i nästa stund nästan vara svartvit. Inte bra alls!! Jag har verkligen inte lust att lägga pengar på en ny tv, finns allt bra mkt roligare att göra för pengar!


Gissa vad jag åt till frukost idag! Havregrynsgröt med mjölk o lingonsylt, underbart!! Var ju jättelänge sen sist. På tal om lingonsylt så har jag hört att det finns de som värmer lingonsylt när de ska käka lunch. DET GÅR INTE ATT ÄTA VARM LINGONSYLT FÖRSTÅR DU VÄL!!! Tips: ha sylten i en burk vid sidan om så går det bättre.


Som tjej är det inte bra att lämna ut sitt nummer när man träffar någon, jobbigt att behöva gå o vänta på att han ev. ska ringa! Ta istället killens numer, det är mkt bättre att ha all makt själv. Men om ni tjejer ändå går o väntar på någon som aldrig ringer kommer här några förklaringar till varför han inte hör av sig...


  • Han är förkyld och rädd för att du ska tro att han är typen som gillar att andas tungt i luren.
  • Hans iller gnagde sönder telefonsladden.
  • Han känner sig hotad av tjejer som vet mer om fotboll än vad han själv gör.
  • Han fick inte ringa för sin mamma.
  • Han skrev telefonnumret i handen och sedan svettades han så mkt att det försvann.
  • Han var tvungen att hastigt slänga sig iväg på en affärsresa, och det är ingen mobiltäckning i Kazakstan.


Idag ska Diezel till husse, skönt för honom att komma ifrån mig nån dag ibland. Själv ska jag till Fantastiske F och se på Idol, han börjar faktiskt lära sig nu. Han kollade till o med på det i onsdags, utan mig där!! Kanske det blir nån god mat också.


Hoppas på att få se Lisa Liten hos mig imorgon kväll!!! Skulle verkligen va underbart kul, det var ju så länge sen sist... Vet nån annan som säkert också skulle bli glad om du kom till stan! *ler väldigt mkt*


För er som har lite tråkigt på dagarna kommer jag ibland att tipsa om kuliga saker att hitta på!!

Dagens knas: Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det?


Tjolahopp


Längtar...

Längtar redan efter sommaren!! Det är ju hemskt att vi knappt fick nån i år. Solbrännan är obefintlig!! Sitter nu på biblioteket o skriver... Tänkte jag skulle hitta några roliga o bra böcker att läsa men det verkar svårt... Hittade en rolig svampbok så nu ska jag ut i skogen o leta annorlunda svampar!! Har man inte nåt o göra så får man hitta på nåt!! :) Kan man röka svampar??

Operation "ta hit lisa liten i helgen" har påbörjats!! :) Känner att det är dags för en liten fest igen. Alldeles för länge sen sist nu!! Nästan två veckor sen ju... Den rosa flodhästen längtar efter dig!!!

Det var faktiskt skönt med en kväll ensam hemma igår, myste med lilla pälsansiktet o såg på tv bara. Efter tips från Söte Sören o Fantastiske F såg jag på "Fråga Olle", skulle tydligen va bra. Det var över all förväntan riktigt roligt. Men Carolina Gynning sjönk betydligt i mina ögon, tyckte förut att hon var rätt så ok. Fast nu levde hon verkligen upp till myten `dum blondin` !!! Men kul att ha något att skratta åt iaf :)

I morse blev det ingen långpromenad, sov alldeles för länge. Skulle ju på möte så det var snabbdusch, frukost o racersväng med vovven innan jag slängde mig på cykeln in till stan... Grymt jobbigt, jag som är så underbart stresstålig!! NOT!!

Nu ska jag fixa en facebook tänkte jag...vad nu det innebär...tips från Lisa Liten

Puss alla




Regniga höst

Medan regnet slår mot rutorna sprider sig doften av nybakat över lägenheten... En sockerkaka blev nyss färdig och jag tog en liten smakbit med kall mjölk till. Underbart! Resten ska frysas ner för kommande fikastunder. Happy days!!

Nu väntar disken och en blöt promenad med Diezel... Sedan är det bara att vänta på Idol, nu börjar ju slutaudition!! Det är många bra som gått vidare i år så det kommer bli ruskigt spännande.

Onsdag o halvvägs till helgen. Blir allt mer sugen på fest till helgen, vad ovanligt... :) Nä nu ska jag göra nåt mer vettigt än att sitta här o plinka hela tiden.

Höres!!

Härliga höst

Vaknade och kände mig lite kall om näsan, kanske det var dags att sätta på värmen. Drog upp persiennen och såg att det var strålande sol ute. Gick upp o kollade termometern, knappt fyra grader ute och bara 16 grader inne. Kanske hösten har kommit nu då. Som gjort för en lång morgonpromenad!!
Med en förväntansfull, skuttandes Diezel försökte jag skynda mig på med kläderna. Väntade med frukosten för att komma ut så snabbt som möjligt. Gick en snabb promenad på ca en timma, underbart!! Det tyckte Diezel också som även fick möjlighet att vara lös ett bra tag. Så skönt att känna solen värma men ändå kunna njuta av den klara höstluften. Hoppas på fler såna här dagar framöver!

Väl tillbaka hemma blev det mysfrukost med honungsvatten för mig och tråkiga knortar till Diezel. Det verkar som om hostan o förkylningen är på bättringsvägen nu. Underbara tanke!!

Gårdagens kväll tillbringade jag hos Fantastiske F, blev bättre än vad jag hade väntat mig. Han tittade till o med på Idol! Sen var det ju säsongspremiär för Desperate Housewifes. Hann allt med lite mys också... :) Fick knappt gå därifrån.

Ikväll ska jag va hemma, ta det lugnt o mysa med Diezel. Grey's Anatomy står på schemat, likaså Idol såklart.

Snart blir det ut i det fina vädret igen. Sedan mat; färsk spenatpasta med sås på kräftstjärtar. MUMS!! Kanske orkar en sväng till biblioteket också. Behöver lite nya böcker att läsa nu...

Dagens ordspråk: Är du säker på att du saknar det du söker?

Tjo!

Stor sorg

Ynka två ett i seger till sverige räckte ju tyvärr inte för att få fortsätta spela... VM är slut för den här gången. De spelade dock rätt så bra, hade många bra chanser men det räckte inte ända fram. Skit också!!

M ville träffas idag för fika/lunch på stan men inte ens det orkar jag med det här viruset i kroppen. En annan idé M hade var ev BMB på lördag. Får hoppas jag är frisk då eller iaf pigg nog att gå ut.

Är grymt sugen på att gå på bio, det var länge sen nu. Jag och A var på bio i maj, då lurade de på mig ett rabattkort som skulle ge mig halva priset på fyra filmer. Bra tänkte jag, då kanske det blir att man går lite oftare. Plus att det var flera bra filmpremiärer under sommaren. I början av augusti kom jag på att rabattkortet ännu inte hade utnyttjats... kruxet då var att det var inom en period av tre månader jag kunde få rabatten. Och då var det 10 dagar kvar att gå på tre filmer. Gissa hur många jag hann med??!! Precis, ni känner mig, ingen alls.Stor idé att köpa det där onödiga kortet... ska aldrig hända igen. (ni som känner mig säger nu "nähä, säkert inte") Jag är nämligen expert på att påbörja saker o sen inte fullfölja dem. :) Inte bra...

puss puss

Vad händer egentligen?

Ännu en dag med snorkråkor och honungsvatten. Stackars Fantastiske F som ännu inte fått träffa den friska Anna... Får väl se hur länge han står ut. :)


*telefonen klickar till* Jaha där kom första frågan om vad som händer i helgen... Min goa vän arvikabruden kommer till stan, då får man ju se vad som händer. Blir det månne Harrys då tro? Mycket möjligt ja... Fantastiske F ska ju på fest så då får en annan också hitta på nåt kul. :)


Stackars Carlstad Crusaders som förlorade i helgen mot Limhamn... Ett tag där trodde jag de vunnit men fick idag ceta att så var inte fallet tyvärr!!! Och idag är det dags för våra fotbollsdamer igen. Avgörande match mot Nordkorea, och de måste vinna med tre mål för att gå vidare. Vi håller tummarna!! Drygt en timma till avspark!


Någon som är i behov av lite möbler? Jag är sugen på förändring o vill därför bli av med en del som jag har. Rätt pris till rätt person :) det är ju självklart.


Ja just det ja, idag vägde jag mig. Första dagen på mitt nya liv har nu börjat. Hoppas jag inte tröttnar den här gången också... motivationen är ju inte på topp precis... I alla fall, 68 kg stod vågen på. Hm, det blir alltså 13 kg till min målvikt på 55 kg. Får väl se vart detta slutar!! På torsdag är det en månad sen jag o Lisa Liten bestämde oss för att inte äta godis. Underbart!! Ska nog fortsätta på den linjen tror jag... När jag gått ner mina kg ska det belönas med en spindel på foten!! Alltså min nästa tatuering... Längtar!!! Undrar bara hur det ska gå till med min fotfobi... dessutom är jag livrädd för spindlar... Men men jag vill verkligen ha denna tatuering. Har velat det grymt länge nu men det har inte blivit av...


Satt med världsatlasen i knät förut, är verkligen sugen på att åka ut o resa nu! Finns så många underbara o spännande platser jag vill upptäcka! Lisa Liten, vi får väl ta en allvarlig funderare på detta...


Hoppas matlådan passade Fantastiske F idag, stackarn som måste jobba istället för att umgås med mig ;)


Dagens ordspråk: En elefant känner inte när en loppa biter.

Talk soon!!


Varde ljus

Tacka vet jag händiga karlar, som har några centimeter mer i rocken än vad jag själv har... har länge försökt mig på att byta lampa i hallen... men jag har inte nått riktigt. Vilken tur att Fantastiske F kom på besök o hjälpte mig. Han fick med en matlåda tills imorgon också, ugnspannkaka med bacon... Hoppas det smakar.

var hos psykologen idag, jobbigt o sitta där o snora. Men men, kunde inte med att avboka ännu en gång. Hon ska ha en bäbis... Var lite jobbigt att se. På torsdag var det ju meningen att jag skulle fått min lilla bäbis... :( Grymt svårt att tänka på det fortfarande faktiskt. Jag hade ju liksom ställt in mig på att vi skulle bli tre i den lilla familjen, jag diezel o en liten kotte... Men det var väl inte meningen helt enkelt... Ja ja, livet går ju vidare...

Äsch, jag är på alldeles för dåligt humör för att skriva idag egentligen... Inte mkt som känns kul just nu... Saknar en person väldigt mkt! Har inte haft den gamla vanliga kontakten på länge nu, och det känns inte bra alls. Känns som om en del av mig saknas på nåt sätt... Vet inte hur jag ska göra för att allt ska bli som vanligt igen heller.

Nä, nu ska jag göra nåt annat ett tag...

Puss

Jag lyckades

Lyckades att ha en nykter helg, den första på nästan ett halvår. Hade en mysig hemmakväll istället, inte hel fel det heller faktiskt. Fantastiska F lämnade mig förut, men snart ska jag dit bort tänkte jag. Ska bara en sväng under duschen först... Tur man bor så nära varann, för det blir ett himla springandes fram o tillbaka hela tiden tycker jag :)

Nu är den stora frågan, ska man ha en lugn helg till eller blir det fest... Tål att funderas på.

Pratade med far förut. De har köpt hus o är mitt uppe i packning o allt. Flyttlasset går om två veckor, spännande!! Får väl pallra mig ner till Uddevalla snart o hälsa på dem. Var ett tag sen sist nu. Har inte träffats sen min födelsedag i somras...

I morgon måste jag ta tag i detta, de små kilona som krupit sig på det sista... Mer motion o mindre glass borde göra susen. Godiset har ju lyst med sin frånvaro i nästan en månad nu! Är vi inte duktigt så säg lilla lisa o jag!! Mitt mål är att gå ner till 55 kg, borde vara lagom. Uppdateringar kommer varje vecka, i med- eller motgång.

Nu har förresten Fantastiske F fått tillgång till min blogg, tror han trodde den innehöll massa farliga saker för kommentaren var "det var ju inte så farligt" :) Så klart jag inte skriver något farligt.... hi hi....

Missade tyvärr kalaset för syrran i Åmål idag också. Är alldeles för sjuk för att ens försöka ta mig dit ner... Förlåt!! Men du får present när vi ses nästa gång istället!! Hoppas ni åt massa tårta åt mig också!

Duschen nästa!! (dumma plommon - magknip på g igen!!)

Lunghinneinflammation?!

Hostade blod igår, det är inte bra. Fantastiske F tror det kan va lunghinneinflammation, jag tror att det går över... Ja, det blev ju tydligen inte nån ensam kväll hemma igår. Kunde inte hålla oss ifrån varann så jag fick allt sällskap inatt... Trevligt trevligt :)

Träffade Reine o Lina på stan förut. Lina handlade lite nya kläder. Vi ska gå en promenad ihop sen så de får träffa vovvsingen. Ska bli kul.

Annars är det tvättstugan som gäller idag, plus att jag måste städa lite också. Undrar vad man ska hitta på för nån mat idag... Är grymt sliten nu, vill bli frisk nån gång. Kommer kännas konstigt att inte dricka eller gå ut den här helgen, är ju liksom van det nu. Men det blir säkert kul ändå, ska ju träffa pojkvännen ikväll :) Nej, jag är inte singel längre tydligen. Känns bra faktiskt. Kanske jag lugnar ner mig lite nu, man kan ju alltid hoppas iaf. hi hi

Längtar efter Lisa Liten också!! Får hoppas hon kommer upp nån dag i veckan o hittar på nåt. Man kan ju faktiskt umgås utan sprit också, även om det inte händer alltför ofta! Vi ska snart ha JULFEST också!! med skinka, köttbullar o jansson. Och massa glögg o pepparkakor!! ja vi kanske är konstiga men nu blir det så iaf. Julen är ju alldeles för kort som den är, så vi förlänger den lite med början i oktober eller nåt!! Mer detaljer kommer längre fram, jag löver.

Promenad nästa!!

I´m going nuts

Sitter framför datorn o käkar nut temptations, paprika/chili, de är så underbart goda!!  Vet ngn som skulle tycka de var grymt starka :) Denne någon fick för övrigt spaghetti o köttfärssås till middag idag. var dit bort med lite matlåda förut. det var tydligen ätbart sa han... :) Nu fick jag släpa mig därifrån o hem till vovven...det var svårt men nödvändigt. Jag är inte så otroligt pigg idag. Inte ens fest lockar, och då är det illa!! :) *knaprar nötter* det var en rätt liten påse nötter det här tyvärr... är grymt sugen på godis men jag o Lisa Liten ska inte äta godis på en månad. Har ju funkat hittills men...


vad det är svårt ibland att ta det lugnt med något...iaf när den andre är grymt på...men det är ju bara positivt iofs...gud vad jag är rörig idag...beror nog på att febern börjar komma tillbaka...

Grymt fuskigt att vissa bara är sjuk i ett par dagar innan de börjar bli friska igen. jag har varit dålig i tre veckor nu o blir bara allt sämre... kanske det beror på sällskapet?? nä det kan jag väl aldrig tro.


Jösses vad detta kommer bli en ovanligt tråkig helg utan Lisa Liten o de andra åmåliterna. Det är ju tradition med fest hos mig varje helg ju!!! Ska ni hoppa det nu? Kanske lika bra för jag bör nog ligga nerbäddad i sängen/soffan egentligen. Och så sitter jag här istället...inte bra...

Tänk vad trevligt att helt plötsligt få ett gulligt sms "hej du vännen" från ngt nummer man inte känner igen... Ännu trevligare när man får reda på att det är Söte Sören med den gulliga dialekten :) vad bra det är med datorer. Nä nu ska jag tillbax till msn istället.

Trevlig kväll!!


Dagens flicka: Ida

Ida
har tyskt ursprung och betyder den flitiga, den idoga, jämför med det svenska ordet id som betyder träget arbete. Det är ett vanligt helgonnamn i Tyskland och Frankrike. i Sverige har Ida använts sedan 1300-talet. Under 1800-talet blev det populärt i Sverige tack vare visan "Kors på Idas grav" av Charlotta Berger och kom in i almanackan 1901. Antalet namnbärare är runt 38 000, av dessa har omkring 20 700 det som tilltalsnamn. I Sverige är Ida i dag ett namn som framförallt förknippas med Emils lillasyster i Astrid Lindgrens "Emil i Lönneberga"-böcker.


Det är min syster det.... :)

fredag igen

Ja fredagar brukar va underbara men nu känns nästan allt bara hopplöst... Värre hosta, fler nysningar o nu har jag nog feber igen också... Försöker liva upp mig genom att lyssna på värsta festmusiken (elvira) men det funkar mindre bra. Lisa Liten, det vore helt underbart att dra till värmen ett tag nu!!! Drömde om det inatt o det var bara blått vatten o snygga spanjorer överallt :) Blir det inget Nya Zeeland får vi allt försöka komma iväg här snart tycker jag. Och hur blir det med resan till Åland egentligen?? Ska gå in o kolla upp det lite senare. Påminn mig om jag glömmer!!

Honungsvatten är grymt gott, om man inte *lyssnar på söte sörens favvolåt nu* har i för mkt honung för då blir det alldeles för sött. Ja du Söte Sören, du vet det vi pratade om igår, det är ju faktiskt helt naturligt o skönt så varför inte erkänna att man gör det? Borde alla tjejer göra. Fast iofs är det inte många killar heller som erkänner...vad beror det på då? :)

Det var prat på att se dagens fotboll på herrgårdsgatan idag, men jag vet inte om jag orkar ta mig de 300 meterna dit bort. jag har ju storbild här hemma så det får nog duga tror jag. Sen har ju inte Fantastiske F vaknat än heller...han är expert på att sova länge, samt att ligga o "vila" på dan också. Även när han inte är sjuk... Svårt för jag är grymt morgonpigg!!

Har ni hört "your song" med Elton John? Den är ju helt underbar!! Den ska jag sjunga på mitt bröllop...om jag nu gifter mig nån gång vill säga. Den som lever får se... En annan rolig sång är "om o om igen"... Den påminner mig om mitt senaste ex :) Lyssna på texten får ni höra... Stämmer riktigt bra faktiskt. Hoppas du har det bra nu hörru du o är nöjd med ditt liv....... :) Det är iaf jag!

Messade med Saab Sara inatt, och du, det vore väldigt skönt om det kunde funka! Då vet jag iaf att han kommer få det bra. Prata med mor din du så får vi se. Giddy up, ompapa mao mao!!!

*posten dimper ner, springer dit, vänta lite bara*

Oj oj oj, jag borde nog skaffa bredband. Fick telefonräkningen nu o jag kan ju lugnt säga att vanligt modem blir inte bara segt i längden, det blir även dyrt!! HUGA!!!

*telefonen ringer* det var Linda jag får ta det. hörs!!!

blir snart tokig...

...av allt nysande!! kan ju inte va nyttigt för hälsan detta.

Kommer precis från Fantastiske F, han är fortfarande sjuk men vissa saker klarar han allt av galant. :) Köttbullarna smakade tydligen också. Det är lite synd om honom som inte har nån dator faktiskt... kanske skulle ge han en i julklapp :)

Nja du Söte Sören, fest i helgen verkar det bli dåligt med. Jag har försökt få hit Lisa Liten men det verkar inte bli nåt. Men man vet aldrig med de där åmålsborna, rätt som det är står de o hänger på dörren här... :) Jag borde väl ha en nykter helg men med mig vet man absolut inte vad som händer. Jag kan säga att jag absolut inte kommer gå ut, om nån sen frågar så...självklart håller jag den sällskap!!! :) Är du sugen på fest eller?

Säg till mig att jag inte ska åka till Nya Zeeland!!!

Grymt jobbigt att cykla ner till apoteket förut idag... När jag sen kom hem kom jag på att jag glömde köpa panodil. ARG!!! Får väl klara mig tills imorgon. Tänk vad underbart om jag vaknar imorgon o är alldeles frisk!! Eller ja, helt frisk blir jag väl aldrig men... :)

Nu ska jag bädda ner mig framför Idol. Ha dé

Nära döden?

Ni vet väl att när man nyser är man död för ett väldigt kort ögonblick?? I natt nös jag 23 ggr i rad så jag borde väl va död nu egentligen då va? Jag verkligen hatar att nysa... KAN NÅGON GÖRA MIG FRISK??? Hade som plan idag att cykla ner till biblioteket, men jag tror inte de uppskattar någon som går runt o snorar o hostar som den värsta rökaren!! Så jag får väl bli hemma idag också. Måste iaf en kort sväng till apoteket för att införskaffa ny nässpray. Den är snart slut o den är min räddning under de alldeles för långa nätterna. Borde egentligen inte mina sömntabletter göra att jag nyser o hostar i sömnen istället för att vakna hela tiden?

Jaha, så det finns verkligen fler killar som ser på de där typiska tjejserierna? Jag har då inte hittat nån förut, och nu ramlar två stycken ner på en gång nästan. Är inte världen underbar så säg? Men Idol är svårare att få en kille att se på faktiskt. Nästa audition är i Fjollträsk (ja de har sagt på nyheterna att det är tillåtet att säga så) och det kan ju bli lite kul kanske... Igår var det ovanligt många som sjöng riktigt bra. Men när det kommer in en ursöt kille som när han sedan öppnar munnen för att "sjunga" då är det ju nästan så man gråter... *mobilen ringer*

Så nu hade Fantastiske F vaknat, tänka sig, ringa o störa mitt i bloggandet...det går ju verkligen inte för sig!! :)

Någon som har nåt tips på hur man snabbast får tag i ca 15000kr?? Skulle behöva det nu... Så jag o Lisa Liten har något att festa för när vi åker till Åland!! :) Nä då, pengarna är allt till nåt annat, lite mer viktigare så att säga. (men sprit ä också viktigt)

Nä jag får väl ta o ringa den där sjuklingen nu så han inte blir alltför ledsen, hörs ikväll igen!

Och nej, jag är inte rasist. Jag har ju färgtv!!!

Simma lugnt

kalles randiga banan

Nä nu får de väl ändå räcka!! En ny produkt är på G. Kalles kaviar, randig med smak av bananpuré!!! Det är sant, jag lovar, men U VAD ÄCKLIGT!!! Kolla in själva får ni se...

www.abba.se/produkter/kalles/kalles_randiga/

Köttbullar!!!

Har ätit köttbullar så magen står i fyra hörn mer än vanligt... Gör allt som oftast egen mat, ogillar hel- o halvfabrikat. men idag kan man ju lugnt säga att köttbullarna inte blev som de brukar. Smeten blev lite för lös, så nu ser de ut som små pyramider!! Fast de var rätt så goda ändå, med potatis, sås o lingonsylt så klart :) Så imorgon blir det pyramider för Fantastiske F att värma. Måste ju ta hand om de som är sjuka. Jaha, det lyser alltså om Fantastiske F, jag får väl se till att inte släcka den lampan då :) Säg en annan kille som gillar att se på One Tree Hill, Grey´s Anatomy och Desperate Housewifes??!! Då måste man ju bara va underbar eller?

Söte Sören, jag lovar att ställa mig närmre fönstret nästa gång du cyklar förbi. Jag vinkade ju som en liten smurf!! :)

Råkade somna i soffan förut (det får man när man är sjuk) så jag vet tyvärr inte hur det gick i matchen mellan Kina o Danmark. Nej, jag kan inte kolla på texten för min tv har inte såna nymodigheter. var glad att jag har en dator!! hi hi

Nu blir det snart promenad med hunden igen. Ikväll blir det till att sitta bakom en kudde o försöka se på Idol utan att skämma ihjäl sig. Jag menar, tror de verkligen att de sjunger bra?? man kan ju börja undra om det står rätt till hos vissa...

"bara bröst är underbart" (snott från kylskåpet)

Pusselipusspuss

Fotboll!!!

Ja den första matchen de svenska damerna spelade gick ju så där, oavgjort mot Nigeria. De spelade väldigt bra första halvlek, ägde i stort sett matchen men tappade de sista 20 minuterna...och då lyckades Nigeria klämma in ett mål. Hoppas det går bättre på fredag då de spelar mot USA.
Idag var det Nya Zeeland-Brasilien. Brasilien vann med 5-0, ganska bra match att se på...

Förkylningen håller i sig...nu har jag tyvärr lyckats smitta Fantastiske F också. Han fick gå hem från jobbet idag o ligger nu på soffan o snorar. Hur kommer det sig att killar alltid är SÅ mkt sjukare än en tjej??!! Nu får man väl bli nunna ett tag kanske *ler*

Hade tänkt mig ner till Åmål idag men det blir nog inget, inte snällt att smitta ner hela familjen där... Får väl skicka present till syrran på posten kanske. Fixar posten det?? ;)

Gick runt gubbholmen i morse med vovsingen, var en hel vetenskap att lyckas med. Nyser o hostar om vartannat... Men han måste ju få sin motion oavsett hur jag mår... Kanske det blir en tur till Sara för honom i höst, så han får vila upp sig lite från hemska matte :) Och så han får springa i skogen i Bengtsfors ett tag. Vore ju helt underbart för honom!!

När vet man om man borde hålla upp med drickandet egentligen?? Funderar allvarligt på att va nykter i helgen, skulle isf va första helgen på 23 veckor... Ja, det är nog dags, får se om jag fixar det. Det är ju alltid nån som hör av sig "kan du inte hänga med ut..." och man kan ju inte säga att jag är svårbedd precis... :) Men Lisa Liten o co kommer ju inte upp den här helgen så då är det inte lika kul att gå ut iofs. Nä jag blir nog hemma (är ju bara onsdag så jag hinner nog ändra mig tusen ggr innan helgen)

Varför tycker vissa det är så svårt att prata om sex? Och varför ska det vara "förbjudet" att skriva om sex? Alla har det ju, och det är helt naturligt! Jag gör iaf alltid som jag vill, oavsett vad andra säger till mig. Så har det alltid varit o kommer antagligen alltid att vara... Sex är underbart!!!

har en skylt på min dörr "ursäkta röran, renovering pågår" den har suttit där sen i början av juni. Hmm, jag borde ta tag i tapetseringen av min hall nån gång. Har rivit hälften ungefär o ska spackla o slipa innan jag kan hänga upp tapeterna. Men nu har det liksom avstannat. Mkt beroende på att den stege jag fick låna nu har blivit hämtad... Inte bra, får försöka hitta en annan. Det är lite för högt i tak för att kunna stå på en stol. Försökte byta en glödlampa igår, fick lägga ner det för jag nådde inte. Till saken hör väl att jag inte är speciellt lång heller, bara 1.62 m över golvet!! Men det är alldeles lagom så säg inget annat!! :)

Såg Söte Sören cykla förbi igår, i sina fina postkläder. Du kunde väl ha vinkat iaf!! :) Pratat nåt mer med Lisa Liten då?? ;)

Snart är det dags för fotboll igen... Kanske kikar in en sväng ikväll också!

PoP

Het eller??!!

Ja värre dag som sjuk kan man ju ha, legat under täcket med Vin Diesel som sällskap!! Det är ju inte helt fel precis... Han är ju bara SÅ het!! Men vart har han tagit vägen egentligen?? Har inte sett nån ny film med honom på urlänge nu... Fick nyss frågan om jag kunde nämna nån tjej som var het...får återkomma med det svaret för idag finns tyvärr bara Vin i mitt huvud :) ♥

Är det ngn som kan förklara hur en burk med saltgurka kan pipa?? I söndags frågade jag Fantastiske F vad det var som lät så knepigt.... "det är väl nån fågel tror jag"... men nej, det var saltgurkan!! Ville väl bli uppäten eller nåt inte vet jag.

Glömde ju berätta att Crusaders är i final om det är någon som missat det, får hoppas på att det inte blir ännu ett silver!! Håll tummarna allihop!!! Det är ju så synd att man inte har viasat sport just nu, för där sänder de rugby VM. Hade varit skoj att se. Någon som vill bjuda hem mig?? ;)

Imorgon är de dags för psykologen igen, ska bli skönt. Det var ett tag sen nu för hon har haft semester o jag har varit sjuk. är det fortfarande men jag får väl gå dit ändå. Annars råkar väl mina läsare här ut för allt jag vill prata av mig om istället... :)  

Min tokiga hund gör mig mer o mer förvånad för varje dag som går. Från att vara rädd för dörrmattan har han nu kommit på att The Ark faller honom i smaken. När jag spelar dem på datorn kommer han rusande o ställer sig framför högtalaren o vrider på huvudet så där gulligt som bara han kan (ni vet) o jag kan se på hela han att han verkligen älskar den musiken :) Får väl hoppas att han inte börjar klä sig som Ola Salo också, skulle inte passa honom så värst bra faktiskt.

är han inte söt min lilla älskling??!!



Nä nu ska jag krypa till kojs, blir inga övningar ikväll... Ha de!!





Underbart!!!!

Å vad det är härligt att ha hund, speciellt då regnet öser ner o ens enda paraply ligger i en palm!!! Då blir man rätt blöt!! Nu skulle det va skönt att ha en trädgård :)

Å andra sidan är det rätt mysigt när det regnar. Mysfrukost med honungsvatten (ja jag är sjuk fortfarande!!) och nygräddat bröd... Liggandes under en filt i soffan ska det lite senare bli nån film. Ska väl försöka diska o städa bort alla underbara hundhår nån gång under dan också...

Kvällen på herrhagsgatan blev precis som jag ville ha den. Hmm, tror det var nån som sa att det var slut med att jag alltid får som jag vill... :) Den som lever får se. My heart´s on fire, it´ll fire up...ompapa mao mao...
Är väldigt tomt här nu utan Lisa Liten o alla hennes sängkamrater faktiskt. Får se till att det inte dröjer länge tills nästa gång. kanske skulle fixa lite fest på lördag...ja det var en bra idé!

På söndag fyller min kära syster yster 17!! Och jag har inte köpt nån present än...nån som har ngt förslag på nåt kul?? Då är det tåg till Åmål som gäller igen då, denna gången för kalas! har jag tur kanske det blir kvällsmat bestående av riktig kebab!! Det finns nämligen inte nånstans här i Karlstad, det är ju för hemskt!! Men kebaben är väl iofs det enda som är bra med Åmål. Hur kommer det sig annars att alla flyttar därifrån??!! De som bor kvar är väl snart på väg hit de också... :) Eller hur?

Nä nu ska jag knapra lite panodil o bädda ner mig i soffan. Kan jag inte bli frisk nån gång tro??!!

Ha ett bart underliv!!

Oralsex, traktorer och dildos...

...det var några av helgens samtalsämnen!! Bara för att man tycker om att ge oralsex behöver man ju inte tycka om att få. Så är det ju bara. Har väl varit rätt hyfsat nån gång, men den kille som får mig att tycka annat kommer göra mig lycklig iaf ;)

Och oj oj oj vad vi saknade våra sångkompisar Sara o Johanna!! Varför var ni inte här?? Dumma hund o jobb som höll er kvar där borta i urskogen (Åmål alltså...) Men vi hoppas på bättre lycka nästa helg!! varför bryta trenden??
Vårt radarpar som består av sjal... Ja ja, nu har Lisa Liten o Samuel begett sig mot tåget... Fick följa dem till nöjes, hoppas de hittade resten av vägen själva. Annars finns ju sängen här för er!! :) Längtar redan tills nästa gång!! Ompapa mao bao

Och för er runt frukostbordet som inte hört hela historien om traktorn så kommer den här så småningom, jag lovar!! :) Och faktiskt, hur konstigt är det att saker går sönder så man måste köpa nya egentligen? Inte alls om man frågar mig. Är ju inne på min tredje nu, de håller ju inte hur länge som helst. Ni vet, Sven... :) Sen är det ju även så att ombyte förnöjer!!

Min kära hund är ju allt bra konstig också. Det är mycket som är farligt här i världen; saker som låter, saker som luktar, saker som rör sig, saker som är stilla, och DÖRRMATTAN!!! Ja precis, han är konstig. Han var rädd för dörrmattan i två dagar. Vågade inte gå nära den, kröp förbi i hallen som om den skulle hoppa upp o ta honom. När vi skulle ut fick jag dra honom över den, eller så flög han över den så snart jag öppnade dörrn. Och helt plötsligt var dörrmattan som vanligt, den där som är så skön att sova på när matte inte är hemma. Som sagt, lilla Diezelälsklingen är allt bra knepig. Men jag älskar honom ändå, eller kanske just därför.

Lisa undrar varför hon har bitmärken...ja det kan man ju undra...*smsar*...ja de hittade fram till tåget det var ju bra. *smsar* innan dess hittade de lite donkamat också... Själv hade jag tänkt förena mig med Fantastiske F och en pizza. Men det blev lasagne istället... Nu snart in i duschen o sen försöka råda bot på den här konstiga känslan jag har dagen efter...o alla andra dagar... ;) Detta innebär alltså att jag måste förflytta mig till herrhagsgatan. Inte nr 40. utan mer ett lite lägre nr. Är inte längre månadens tjej tyvärr, men Lisa Liten är fortfarande månadens papperskorg...

Puss på er alla underbara!!!


Glömde ju...

... kolla in sjal.bilddagboken.se också!!!  Inte många bilder än men det kommer!!! :)

Och kom ihåg, ´roger ville gärna leka med sina vänner men det fick inte han´     stackars roger!!!

Hemma igen!!

Ja då var det ännu en lördag till samlingen då. och lika kul som vanligt hade ju Lisa Liten o jag på månen. Inte blev det nån fotboll på nöjes precis som vi anade. Lika bra var det för det vart ju inga mål ändå!!! Tack underbara Andreas som låter mig stå på den berömda!! Du är ju bara för go.... ;)

Minnet är lite bättre än i vanliga fall faktiskt, men vi tog tydligen taxi ner vilket resulterade i att jag inte ville ha jacka med. Hmm, tänkte visst inte på att det kunde va kallt när man skulle hem :) Tack fantastiske F för att du lånade ut din jacka. Fastän du själv frös o var allmänt sur :)  O tack för den goa hamburgaren, lasagnetten blev visst kvar i kylen. Bra mat för Lisa till frukost...
Det ser ju väldigt gott ut iaf.

En del pojkar o trevlig efterfest vart det också. Och två till Lisa!! Eller tre förresten, Samuel också... :) Han blev ju så taskigt utkörd från sin brud!! Elaka hon!!!! Med det fina namnet....

Det är så lätt att skriva med en Lisa hängandes över axeln... :) Nu gick hon. Vad jobbigt det är att sova i en 105 cm bred säng när man är van att ha en hel dubbelsäng för sig själv. men sällskapet är ju underbart så det går bra ändå. :) frukost är alltid trevligare med mkt sällskap!! Fantastiske F försökte dricka äppelkräm, det var väl mindre lyckat kanske... Men allt går med lite våld o vaselin...

Varför är man alltid så sugen på sex dan efter egentligen?? Eller ja, det är man ju varje dag iofs men en smula mer en dag som den här kanske. Hm, kanske ska göra Samuel o Lisa Liten sällskap... Nä jag håller mig till sen tror jag... Hm igen, har en liten lätt huvudvärk... Det är inte bra alls det. Får nog sänka ljudet på datorn en sväng kanske... Hm för tredje gången, skriver mer senare. Snart blir det nog tjejbesök på donken om jag känner Lisa Liten rätt.

Vi hoppas se mera av Söte Sören, Mr Taxi och Fantastiske F. Och självklart Samuel också, du är alltid välkommen att sova här...närhelst du råkar bli utkastad igen... :)

Pusselipuss

Är sprit bra...

...nä inte speciellt men det är underbart att förtära... Speciellt till låten Elvira ompapa mao mao :) Speciellt tillågnat underbara Sara som inte kunde komme upp hit ikväll!!

Hur ska jag o Lisa ta oss till Nöjes nu då??!! Alldeles för mkt vin, cider o skratt.... Är det bra eller inte??!! men det äre underbart kul iaf!! Ursäkta stavningen om det inte är helt perfekt, det blir så när man festar om ni inte visste det!!

it´ll fire up, ompapa mao mao!!!!!!

Om ni inte vet så ta reda på det då!!!!

PoP ;)


Visat är det kul med fest!!!!     Ompapa mao mao bao pao sao tao... pirr i örat

Ompapa mao mao

ja då var det äntligen lördag då! Har precis varit på bolaget, fick lift av taxi F :) snäll den pojken!! Ska nu försöka hinna duscha o dammsuga innan det bär av till stationen för att möta Lisa Liten. Hoppas bara det inte börjar regna innan dess, ser ytterst mörkt ut!!

Efter en underbar natt med hosta o gos är man ju bara helt mogen för en kväll ute, men orkar man verkligen gå till nöjes för att se fotbollen?? Har ju en alldeles utmärkt tv här hemma, eller hur??!! :) Är väl iaf mer eller mindre bestämt att det blir den blåa månen som vanligt. Har nämligen hört ryktas om att det ska komma några söta pojkar dit...
Om vi inte fastnar i halsen på tequilaflaskan vill säga...

Synd, verkligen synd, att vår underbara Sara inte kunde komma!! Men vi hoppas på matsällskap här i Karlstad iaf, imorgon alltså:) Och du, jag ska försöka få ett foto på du vet vad...men det är ju inte det enklaste!! han ska ju ha betalt :)

Ompapa mao bao mao på er alla små kottar!!

Mätt på lasagnette...

...är lätt att bli. Självklart Lisa kan vi allt göra äppelpaj också!! :) Utan snor dock...
Här kommer en liten bild till från senaste festen, två glada tjejor. jag o Johanna

Puss puss


Grymt magknip...

...hade jag igår kväll när jag skulle försöka sova. Som om det inte räckte med min rejäla förkylning!!! Iofs var väl magknipet helt o hållet mitt eget fel, detta pga att jag åt upp hela äppelpajen alldeles själv. Först en bit till efterrätt på lunchen. Sen orkade jag inte göra nån middag så det blev paj igen. Sen på kvällen var det en bit kvar o den hade säkert varit dålig idag om jag inte ätit upp den...eller inte... Min mage hade iaf mått bättre om pajen fått stått kvar tills idag!! :(

Har orkat masa mig ner till stan idag också, höll på o dö på kuppen!!! Det är inte världens lättaste sak att gå samtidigt som man måste hosta, snyta sig o akta sig för farliga monster (bilar som kör som de vill) !! Jag hade tre uppdrag; biblioteket, apoteket samt att leta upp min cykel som blev kvar på stan i onsdags. Allt gick som tur var bra, jag kom till o med ihåg att ta med cykeln hem igen. Jag har nämligen en förmåga att glömma saker, även då jag är nykter vill säga!! :) Full har man ju alltid en ursäkt till hur det kommer sig att hela kvällen är som totalt bortblåst. Det har hänt ett par ggr det senaste måste jag väl erkänna. Tur man har snälla vänner som berättar vad som hänt... Tack tack!! :) Inte speciellt roligt med lucköppning på lördags- eller söndagsmornarna...

jaha då var det fredag igen då, ännu en lång vecka har gått. Ganska tråkigt att va hemma när alla andra jobbar faktiskt... Ska försöka hålla mig hemma ikväll o kurera förkylningen (har köpt honung) så jag är pigg o fräsch inför morgondagens kväll!! Söta lilla Lisa kommer ju då upp för att inta nöjes med mig. Är väl ingen favorit av nöjes egentligen, men jag ska ge det en chans. I vanliga fall hänger vi i schlagerbaren på BMB, underbart!!! Finns väl inget roligare ställe att dansa på!! Koriander är mysigt men dansen går bort där tyvärr...

Ja, har man tur ikväll kanske det blir att träffa fantastiske F igen, om inte han också blivit sjuk då vill säga... Hmm, får väl skylla sig själv isf som inte hållt sig borta från den hemska smittan ;)
Det blir iaf en stund framför min stooora tv (14 tum) eftersom det är friidrott ikväll!! Kvällen är räddad...

Funderar på att gå o kolla på när Carlstad Crusaders spelar semifinal mot Arlanda Jets imorgon em, kan bli spännande!! Får hoppas de går vidare o vinner finalen i år. De har ju blivit tvåa ett antal år tillbaks nu, inge kul för dem...

Nä nu ska jag sluta tjata, här iaf :) Ska göra en lasagne tänkte jag, så jag o Lisa har nån go nattamat imorgon!!! Godare än pizza det ni!!

Tjo flöjt alla glada! Pusselipuss (eller puss o petting som min goda vän brukar säga)  :D

Snor i äppelpajen??!!

Varför tar aldrig förkylningen slut?? inne på andra veckan o det blir ju bara värre...
Försökte pigga upp mig idag genom att göra en äppelpaj, gott med vaniljsås... men hur kul var det att sitta o äta den själv då? Men bäst att inte bjuda nån för vem vet vad som finns i den pajen med en förkyld bagare :)

Annars då? Jo det är väl som vanligt, de gamla vanliga krämporna...tredje året hemma o sjukskriven. Det är ju inte så skoj, men försöker glömma det varje helg... :) till helgen blir det nr 22 i rad med fest!! Är det bra?? Nä men det är ruskigt kul o lättare att glömma alla problem som finns där i vardagen iaf...

Kärleken då? Ja den är på gång, fantastiske F (saras benämning) har ju kommit in i mitt liv o ändrat mina planer lite. Ja det är väl inte bara pga av honom som planerna ändrats men till en liten del iaf. Är bara rädd för att allt ska upprepa sig igen... resa till spanen-träffar pojke-stannar hemma-det tar slut... nytt försök till resa-blir gravid-stannar hemma-det dör... möjlighet till ett år i Milano-träffar pojke-stannar hemma-det tar slut... möjlighet till ett år på nya zeeland-träffar pojke-stannar hemma- ???... Allt detta har hänt på mindre än ett år... KUL!! :( Men nu är det väl dags att vända på den här dåliga trenden tycker jag!! Och det har ju inte börjat alltför dåligt :)

Ja ja, det märks vad som händer... Nu är det iaf höst snart o alla trevliga serier börjar!! Idol, så man får skratta sig till gråt på kvällarna... Grey´s Anatomy; så man har nåt snyggt att se på... Prison Break; så man kan rysa av välbehag av de båda bröderna...  Desperate Housewifes; så man vet vad man slipper i ett vanligt svenssonliv... 
Lost; ska de aldrig komma hem nån gång??!!... OCH GILMORE GIRLS SÄNDER SISTA AVSNITTET PÅ TISDAG!!!! Varför??

Här är Lisa o Sara på senaste festen, är de inte söta mina vänner så säg!! De är ju helt underbara att festa med!! Och Johanna inte att förglömma som sist äntligen kunde lägga bort bilnycklarna o festa loss hon också...o det kan man ju säga att vi gjorde!!! :)

image1


Nu är det nedräkning till fotbollen på lördag, storbild på nöjes med mig o Lisa där, kan ju inte bli annat än galet!! :) Kan hända att det blir en tequila eller två... och sen är det dags igen o ringa o väcka söta pojkar på nätterna...det är alltid skoj :)  

Nä nu är det dags för en sväng med vovven innan Idol börjar. Ska hinna med att sniffa lite nässpray också...

see you soon!! puss puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0