fest eller??!!

ja då var det dags igen då, strårom för en del och vin för andra. Likör 43 med varm nyponsoppa o grädde är också lovely!!!! :)

En del är inte som vanliga grisar utan de är liiite finare!! Det är bra! ;D

En sak till också.......vi har blivit med hus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fortsätta eller?

När man mobilbloggar kan man tydligen bara skriva korta inlägg...
Liten Lisa och jag kom på att vi ville hem så vi gick hem. Tidigt. För det ville vi.
Nu är det varmt och jag ska snart fika. Om jag får väckt på alla som sover!
Ikväll är det påt igen!!

Åmål by maj

Dagen igår hade inte kunnat gå mer fel... Stressad Anna gör allt man inte ska! Men men, jag kom till åmål iaf :)
Snabb visit hos mamma och sen till Lisa. Jättemysig lägenhet!!! Lite som en krympling stapplade hon runt, tjejen med sittförbud. Emelie kan hålla ett bananskal!
Liten hund kan hoppa högt!
En grill kan ta lång tid på sig!
Det borde va förbjudet att räkorna till langosarna tar slut två ggr. Och båda ggr som jag stått i kö en hel evighet!
Roligt folk på rolig fest, och då menar jag inte på norska.

Tuffa dagar framöver

Igår gick jag sista dagen på skolan för den här terminen...tråkigt!! Vad ska jag nu göra hela sommaren??
Tåget avgår mot Åmål vid två idag, och sen får jag äntligen träffa Liten Lisa o de andra tösera! Lovely!! Tjejfest och sen äta langos på stan. Räknar med mkt folk för vädret är ju helt underbart!!!

Imorgon går tåget tillbaka till Karlstad igen, där byts det till bil som går mot Norum. Blev ingen uppgörelse igår så det tas på lördag. Sedan snabbt tillbaka till stan för att jobba lite på hygienen, och sedan fest med andra trevliga töser... Denna stund har jag väntat på!! Det var väl typ två år sen sist vi gjorde månen va??!!

På söndag sitter jag på tåget igen, till Åmål. :) Sova hos mamma och sen tiiiidigt på måndag går bilen mot ULLARED!!! Jösses, får väl se hur jag orkar med detta... :/ Har aldrig varit där förut så det ska bli intressant att kika på allt skräp. ;D

Schemat är alltså späckat, men uj vad jag ska ha roligt!!!

(Försökte smuggla in mig i en väska som skulle till Sthlm och se på Kizz, men det gick inge bra...:)

evinnerlig väntan

Åååå vad trött jag blir på att vänta o vänta o vänta!!!! I eftermiddag ringer jag gubben om huset!

Ska på utställning idag och sen äta lunch i parken vid muséet, mysigt i det underbara vädret.
Och ikväll blir det smörgåstårta, yummie!! :)

Ser ut som om det blir lite tågresa för mig på fredag...hoppas någon vill komma och möta mig??! Jag kan ju inte motstå både fest med tjejorna och mumsig langos. Det går ju bara inte... :) Bokar nog tåg nu tror jag.

Puss puss

Pensionärer imorgon??!!

Doften av nyklippt gräs och en härlig värme slog emot mig när jag öppnade porten i morse. Diezel var på extra skuttigt humör och tumlade runt som jag vet inte vad... Var jag inte på bra humör så blev jag det när jag kollade på honom iaf!! Hoppas att den här värmen håller i sig ett bra tag nu! Jag behöver lite sol för att må bra!!! Har en innerlig längtan till Spanien just nu (eller jämt rättare sagt). Försökte få FF att flytta till Mallorca men det verkar lönlöst... I höstas sa han att det kunde han mkt väl tänka sig, inte visste jag att han menade när vi blev pensionärer!!!!

Helgen har flutit på utan alltför många konstigheter. Gårdagen tillbringade jag i soffan med en inte alltför härlig känsla. Kändes som värsta bakfyllan och lite till...och nej, jag var inte ute i lördags!! Framåt kvällen hade det nästan gått över som tur var.

I fredags vart det ju lunch med Ninette på Via Appia (inte Vero som du lurade i mig!! :D) med underbart god mat, men jösses vad mätt jag blev!! Jag o FF blev bortbjudna på kvällen, kikade in hur Oscars föräldrar bodde och fick jättegod mat! Någon slags inbakad kassler, den måste jag pröva att göra snart!! Med ett par öl till matsäck drog vi sedan iväg för att heja på grabbsen när de spelade fotboll. Håkan Bråkan och de andra vann enkelt matchen, men kunde ha spelat bättre...det andra laget fick nämligen två röda kort...

Vi passade även på att ta en sväng förbi huset i Norum, där ramlade vi över ett helt dike fyllt med liljekonvalj. Självklart skulle det plockas för att tas med hem! Tydligen är jag allergisk mot det mesta nu, för efter ett par djupa nosningar i blombuketten sattes ett tätt lock för näsborrarna... :/ Arrgghhh!!

Efter en god efterrätt blev det storstan igen, tillbaka till en helt tokig Diezel. (som om det var nåt ovanligt...)

Sista veckan i skolan känns väldigt vemodig...men men, snart är det höst igen!
Har stora planer inför hösten också, beror lite på ekonomin och hälsan, men det ska iaf va bestämt innan fredag!! Snabba beslut här, men det passar alldeles utmärkt för impulsiva mig!! :)

ännu inget besked

Sov urdåligt i natt, så ingen skola för mig idag. Försökte vila på fm men satte igång o städa o diska istället...det behövdes...
Sitter på biblioteket nu o ska strax iväg och luncha med Ninette, är otroligt hungrig så det ska bli mumma!!

Är lite sugen på after work ngn fredag här snart...ngn som är sugen på att hänga på?? Fast inte nästa fredag för då är det eventuellt Åmål som gäller. Är ju kulturfestival där då. Tänkte jag skulle försöka lura dit FF också!! Får väl se hur det går :D

Gôtt att Sverige gick vidare igår! Det var faktiskt riktigt många bra bidrag, till skillnad mot i tisdags då det var otroligt svagt startfält... Nu blir det att sitta bänkad framför tvn på lördag...fast egentligen har jag tröttnat på det... Ja ja, vi får väl se vad det blir.

Kram på er

Tokigheten ökar...

Då sitter man i skolan igen då, en vecka sen sist!! Nu är det bara en vecka kvar sen är det  "sommarlov". Ska bli tråkigt faktiskt, trivs så underbart bra här!!

Inga besked än om huset. Förra mailet vi fick var dock lite luddigt... Han behövde våra personnummer och så...och på slutet undrade om det gick bra att träffas den 27e för att bestämma inflyttningsdatum... Svårt att tolka om det redan är bestämt eller om det återstår ngt...

Tror jag blir tokig hemma...inget nämnt och inget glömt!!!!! :/

Belgisk polkagris

Attans för denna eviga väntan...fast jag börjar ju bli van nu...

Igår var ju första semifinalen till eurovision...kollade på snabbgenomgången av bidragen. Och jösses säger jag bara!! En belgisk polkagris, en irländsk kalkonmupp och Finland bidrog med ngn dålig rock som vanligt... Bäst tyckte jag att Grekland var, trots den knepiga bröstdansen... Återstår att se om Sverige går vidare imorgon... Känns som om det kvittar faktiskt.

Har börjat tröttna på Lost också, trodde jag aldrig att jag skulle göra. Men det kommer aldrig att klarna, ytterligare två säsonger är ju planerade!! Tar det aldrig slut liksom??!!

Ja ja, vad är en bal på slottet...inte vet jag - jag har aldrig varit på ngn!!!

Jobbigt att vänta...

...på besked om vi får huset eller inte... :/

Har ledigt från skolan ett par dagar nu, för de andra är på klassresa. Passade på att städa o så igår, och idag ränner jag runt på stan. Ska kolla om jag kan fixa mobilt bredband, är så trött på att inte ha tillgång till nätet när jag vill...

Det händer mycket just nu...ganska jobbiga grejer...men nu har jag äntligen sagt ifrån. Har  markerat vad som gäller så länge det inte återgår till det normala, får väl se om det hjälper eller inte. Det är ju bara för ditt eget bästa!! Trodde faktiskt att du skulle fixa det den här gången, men vad du än tror så kan du inte dölja det för mig. Jag fattar mer än vad du tror!! Som du är van vid så kommer jag alltid när du vill ha min hjälp, jag ställer alltid upp med det ena och det andra. Utan att ngn gång få nåt tillbaka. Men nu är det slut på det!!
Du måste själv ta tag i ditt liv, du är vuxen och kapabel att ta hand om dig själv. Att du sedan väljer att förstöra ditt liv, det ska inte någon annan än du själv ha dåligt samvete för.
Älskar dig, men nu orkar jag faktiskt inte mer. Någon gång måste jag dra en gräns, och det har jag gjort nu. Hoppas du förstår det, om inte nu så iaf ngn gång i framtiden.

Grattis älskling...

...en dag i efterskott!!!
Hade en jättekul 30 årsfest igår. Blött var det, både uppifrån, underifrån och inifrån.... kallt var det, tur vi hade kamin i tältet!!
Men vad var det egentligen som hände på altanen??!! Många olika ställningar var det...och det inkluderade en sopkvast...hmm...

Sitter nu i Göstahult och väntar på att bli körklara...tar nog ett tag till känns det som... :)
Saknar min dator och internet!!!!!!! Gissa att jag har abstinens! :/

Drömläge

Gissa att vi har tittat på ett riktigt drömhus!!!
Jag blev kär direkt vi körde in på uppfarten...
Av erfarenhet vet vi ju nu att man inte ska hoppas för mycket...men jag hoppas ändå!!!!!
Jag säger bara en sak....jacuzzi!! :D

Planeringen för festen på lördag fortsätter, känns lite smått stressigt nu...jag är ju sambo med han som alltid säger "det löser sig...jag fixar det...imorgon...eller nästa vecka..."

Oj oj, nu börjar lektionen...ska bara gå en kort stund idag. Håller på med lite hemligheter. Ska träffa Ninette för lunch på stan sen, trevligt!!

Ha dé!!

Bara några dagar kvar nu...

...och den som borde planera sin födelsedag, är (som vanligt) rätt så seg. :) Vilken tur att han har ngn som fixar saker åt honom...hi hi... Stackarn han lider nog redan av att han ska bli gubbe...

Har ett annat hus på g nu, ligger väl lite åt fel håll känns det som men...det är ju på landet iaf. Och inte alltför långt från stan heller, två o en halv mil. Förhoppningsvis ska vi kolla på det under veckan, om vi hinner vill säga... Spännande!!

I helgen var det 30 årsfest i Vålberg. Jättekul fest med underbart god mat!! Men de stackarna fick stå ut med min "skön"sång mest hela natten. Jag är nämligen tokig i att sjunga Sing Star!!! Det är ju bara SÅÅ kul!!! Men har man fått i sig ett antal öl och vinglas, så sjunger man hellre än bra... :/ Snälle Sven körde hem oss runt fem, tror jag det var iaf :)

Idag ska jag pyssla med hemligheter här på skolan!! :D

Och nu då???

Sambolivet har nu pågått i en vecka...och jösses vad det är hemskt!!!
Nä då, det känns bara bra. Men jag har redan upptäckt massa nya saker...vilka rutiner FF har varje morgon t ex....men det får bli ett eget inlägg, de är rätt många nämligen. :)

I torsdags var vi i Väse och träffade ägaren till huset vi ville hyra. Hon var jättetrevlig. Det var vi och en familj till som kvar, så oddsen såg relativt bra ut. I lördags ringde hon och bad om referenser från våra nuvarande hyresvärdar, så då trodde vi ju att det i princip var klart.
Men! Igår ringde hon och sa att de valde den andra familjen istället. För deras barn hade lekt så bra ihop... Attans masar!! Så nu måste vi fortsätta leta. Det kommer bli svårt att hitta något som var så bra som det här tyvärr...

Fortsättning följer...

Mobilbloggar

Länge sen sist nu... Sambo har man blivit och allt :)
Detta blir kort men ville bara berätta att jag lever! Ska försöka få tag i en dator snart! Puss o kram på er!

Flytt imorgon!!!

Väldigt vad populär min lägenhet var...alla ville ha den... :)
Jag föll för ett par från Dalarna, de hade haft väldigt otur och var i akut behov av bostad. Så imorgon går flyttlasset för mig!! Man ska visst bli sambo... Nu gäller det att få allt nerpackat så snabbt som möjligt. Och stackars mig, kommer va utan internet i upp till två månader!!! Tur man har på skolan iaf...
Någon som är sugen på att bära möbler och lådor imorgon em?? *blink blink*

Just nu luktar det bananlåda hos mig...står 20 stycken i min hall... Mumma... :/

Lägenhetsvisning för fulla muggar

Här kommer det och går folk hela tiden nu känns det som. Har ju visning av min lägenhet idag. Jag har redan fått ett par som vill ha den, men jag vill träffa alla innan jag bestämmer mig...
Börjar bli hungrig på lunch, men jag kan ju inte laga ngn mat än. Sista visningen är vid tre...pust...

FF var precis här och hämtade Diezel, blir jobbigt för honom annars med så mkt folk som springer här. Längtar så tills allt är klart, tills vi har flyttat och kommit iordning på nya stället. Vart nu det blir... Då kan jag lova att det blir inflyttningsfest!!! :)



Fullt upp...

De som skulle komma o kolla på min lägenhet för några dagar sen dök ju aldrig upp.
Idag la jag ut en annons på blocket.se, för att se om det fanns ngt intresse av att hyra lägenheten. Knappt hade annonsen lagts upp så ringde första. Och efter en halvtimma hade jag bokat tid med tre olika som ska komma o titta imorgon. Dessutom har jag fått ett par svar via mail också, men de får vänta ett tag. Kan ju inte visa den för hur många som helst... Phuu...nu får jag städa lite grann också, och snabba mig att göra klart i sovrummet. Vem vet när den blir uthyrd...kanske det blir jag som flyttar snart!! :) Annars hade vi ju tänkt att FF skulle bo hos mig ett tag. Vi får väl se vem som blir av med lägenheten först.

Familjen som äger huset i Väse ringde mig här om kvällen också. De undrade om Diezel var farlig...och om de skulle våga släppa ut sina barn på gården om Diezel var ute samtidigt... Hmm, ja det lilla odjuret vet man aldrig med... Nä då, ni som har träffat Diezelbäbisen vet att han är hur snäll som helst. En liten feglort helt enkelt.
Nåja, nästa helg ska vi träffa dem och få reda på om vi får lägenheten eller inte.

Dessutom är det fullt upp med att planera inför FFs fest. Det är mkt nu..... :/

image236
Så här ser en rädd Diezelbäbis ut...gillar inte att åka bil!!

RSS 2.0