Wonderful!!

Kom hem för en stund sen, har varit hos FFs mor och ätit jättegod mat!! Kött, potatisklyftor, sallad och apelsinsås!! Mums!!
Till efterrätt blev det chokladpudding med en sås jag aldrig testat förut. Det var vispad grädda blandat med äggulor, socker och apelsinbitar. Jättegott verkligen!! Råder er att testa det ngn gång!

Nu blir det soffan med älsklingarna.

Glad Påsk på er!!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ja, man kan ju alltid hoppas i alla fall =D Vad spännande det låter med apelsinsås! Man blir ju nästan hungrig när man läser om er middag =P

2008-03-21 @ 22:20:42
URL: http://ekgc.blogg.se
Postat av: Vendela

Glad Påsk!

2008-03-21 @ 22:31:14
URL: http://www.venziii.blogg.se
Postat av: Jessica

Haha ja hon är riktigt ball faktiskt :P haha.
Min påsk har varit toppen hittills, hoppas din också varit det!

Återkom gärna till min sida och delta i kommande tävlingar! Har några på G som dyker upp inom kort :) Kan vinna skönhetsprodukter och smycken!

Kram

2008-03-21 @ 22:40:54
URL: http://www.jessi.se
Postat av: Martin

det är ju många som inte ens klarar av det.

hmmmm. apelsin i mat, nä du...frukt är förbjudet i mat!!

2008-03-21 @ 22:57:38
URL: http://mzmracer.blogg.se/
Postat av: GOSSIP AND FASHION

låter härligt! ha det så mysigt.

2008-03-21 @ 23:04:20
URL: http://ninablogg.blogg.se
Postat av: Elin

jo hon har verkligen bliitr bättre men hon har ju sångoedagog nu och en egen muikal...

2008-03-21 @ 23:14:48
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Jennie

chokladpudding e ju för gott ;D får testa den där såsen nån gång

2008-03-21 @ 23:25:17
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: nepp han bodde tydligen i värmland ;)

2008-03-21 @ 23:47:58
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Wivvi

De e inte så jobbigt man e van! Har man växt upp med en stor släkt så har man!!
Ha en trevlig påsk!!
Kramar W

2008-03-22 @ 03:24:49
URL: http://wivecasblogg.blogg.se

Säg din mening här:

Kallas för:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Dina krumelurer:

Trackback
RSS 2.0