Ompapa mao mao

ja då var det äntligen lördag då! Har precis varit på bolaget, fick lift av taxi F :) snäll den pojken!! Ska nu försöka hinna duscha o dammsuga innan det bär av till stationen för att möta Lisa Liten. Hoppas bara det inte börjar regna innan dess, ser ytterst mörkt ut!!

Efter en underbar natt med hosta o gos är man ju bara helt mogen för en kväll ute, men orkar man verkligen gå till nöjes för att se fotbollen?? Har ju en alldeles utmärkt tv här hemma, eller hur??!! :) Är väl iaf mer eller mindre bestämt att det blir den blåa månen som vanligt. Har nämligen hört ryktas om att det ska komma några söta pojkar dit...
Om vi inte fastnar i halsen på tequilaflaskan vill säga...

Synd, verkligen synd, att vår underbara Sara inte kunde komma!! Men vi hoppas på matsällskap här i Karlstad iaf, imorgon alltså:) Och du, jag ska försöka få ett foto på du vet vad...men det är ju inte det enklaste!! han ska ju ha betalt :)

Ompapa mao bao mao på er alla små kottar!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Galne Sara, varför? Säg mig, VARFÖR? Jäkla svärmattar och svärhussar. Drit ska drit ha, så ta hunn! Ja, ompapa tao gao sao.... Ses imorgon hoppas vi båda.
Anna, spriten smakar schäärleeek! :) Köss

2007-09-08 @ 18:46:35
URL: http://lisatherese.blogg.se/

Säg din mening här:

Kallas för:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Dina krumelurer:

Trackback
RSS 2.0