rapport från sängen

"Äntligen" har det brutit ut. Har gått med feber från och till ett bra tag nu, men inte blivit varken sjuk eller frisk. I natt har jag åkt tur och retur mellan Afrika och Nordpolen, konstant!! I dag blir det att ligga fullt påklädd under täcket och svettas ut febern...
Och jag som skulle rapportera för Dala-Demokraten idag...inte från sängen.

oro

Det värker och det gnager.
Sticker och skär.
Tror jag vet vad det är.
Vill inte.
Håller tummarna att det inte är så.
Klarar mig utan det just nu.
Ska försöka sova lite.

DiezelfegisenDiezel älskar att bada!!

Vad ska jag göra åt min fegis till hund?? Han har fått någon knepig blockering och vågar inte gå förbi dörrar eller genom trånga passager. Han kan stå och pipa länge länge tills jag kommer, då vågar han gå förbi med min hjälp. Vet inte vad detta beror på...någon som har en idé??


Muffinsbak

Gissa att det snöar!! Har kommit en hel del nu, Diezel försvann nästan i ett dike förut. Nej då, men det gick till magen i alla fall... Blåser snorkallt gör det också, vilket inte gör det till mitt favvoväder precis. Men snö och solsken älskar jag!! Ge mig vinter!!!! Nuu!!

Efter det första redaktionsmötet i dag känns det otroligt spännande att påbörja arbetet med Molkoms Tidning, både papper och för nätet! Jag o Diezel ska fira det i kväll med nybakta muffins a la Leila, dessa ska avnjutas till premiären av nya 90 210.

Gissa en sak till! Att jag är oerhört trött på moppar och bilar som ska köra ikapp utanför hos oss... Mopparna verkar dessutom tävla om vem som kan köra närmast mig och Diezel utan att vi hoppar ner i diket. Ni kan tänka er hur Diezel reagerar...ljudkänslig som han är blir han helt skräckslagen. Stackars liten.

Feeeber

Nu är det bestämt. Vad kissemissarna ska heta alltså. Dr Snuggles och Gato Negro. Sex dagar kvar nu!!!!!

Den här veckan har varit helt galen. Bland febertoppar och svimningsanfall har jag försökt hänga med i skolan o hemma, med mer eller mindre lyckade framgångar bör nämnas. Verkar som om alla är sjuka nu. Inte bra alls. Varit i stan o shoppat i dagarna två. Trots feber. Glömmer vad jag ska göra så får ringa o fråga... Men vem är egentligen mest senil?? Jag eller lilla Hanna som tror hon är på Akademibokhandeln...när hon i själva verket är på Bokia. Nästa gång blir det kanske en utdragen framtand när det förväntas en lugg. Tänk på det!! :)

Chaufför igår kväll. FF blev FFF igen. God mat och attans vilken tur att Anna åkte hem!! Grymt snyggt badrum!

En aning trött på alla som tror att de vet bäst. De vet ju innerst inne att det är jag som vet bäst, så varför ens försöka??

Fiiina bilder på Elmas fotoutställning!!! Du är superduktig!! Puss på dig!

Saker du inte bör göra när det blivit mörkt - del 1

Befinner du dig i närheten av Molkom när det börjar mörkna, så bege dig helst inte mot idrottsplatsen. Skulle det dessutom ha frusit på lite så det är ishalt på de små gatorna, stanna vid Konsum!! Risken finns annars för att du blir nerprejad i diket av en ganska tuff 740. Vit.
Om du hör ett slirande som kommer närmre - håll för ögonen och hoppa samtidigt in i skogen eller in på närmsta gräsmatta. En bra bit från gatan. För det kan även hända att staketet brakar samman. Av en 740. Med tusen extraljus. Som efter att ha rammat staketet bränner iväg mot parkeringen vid idrottsplatsen. Och sen tillbringar resten av kvällens timmar med att sladda runt runt runt. Får ibland sällskap av annan tuff bil. Som också sladdar runt runt runt.
Tur att det är billigt med bensin.
Tur att vårt sovrum ligger åt andra hållet.

En annan sak: Vad hade hon på sig egentligen??

Nedräkningen fortsätter

Efter att ha tillbringat två dagar med att flänga runt på tingsrätten är nu jag o Sofie bundis med de flesta där! Mer hjälpsamma människor får man leta efter...fast det gav inte alltför mycket tyvärr. Inga saftiga scoop ännu. Inte ens på Åklagarmyndigheten.
Jag säger bara en sak: Kan det va så svårt att få ett bättre datasystem som gör att man slipper sitta och bläddra i pärm efter pärm...
En sak till förresten: Flytta aldrig till Arvika!!!

Tio dagar kvar...

Gripen av mitt reportage

Det skär i mitt hjärta.
Blir så grymt ledsen när jag ser alla djur som far illa. Har varit på Djurskyddets djurhem två dagar den här veckan, 27 katter har de där nu. Hade de haft mer plats hade de kunnat hjälpa fler... Jag bar runt på en underbar liten kattunge mest hela tiden. Hon ville snutta på örsnibben. Saknade väl sin mamma. Önskar att jag kunde hjälpa dem alla!

Läste om hur Kina rensade sina gator från hundar och katter inför OS. Jag grät. De slängde in dem i stora burar, packade på varandra. En del slog de ihjäl först. I Kina är det helt lagligt att ha djur i trånga burar. Det är även tillåtet att slå dem medvetslösa och att flå dem levande... Vilken värld lever vi i egentligen???


Härliga tider!

Inflyttningsfesten gick alldeles för snabbt...många roliga människor med många fina presenter. Allt från spade o kratta till belgisk choklad (undrar om den var god?) Härligt att träffa pojkarna som jag inte träffat på urlänge, kom fram till att det måste varit i april senast... Får inte gå så länge tills nästa gång!!!

Celebert besök ända från Åmål fick vi också, av liten syster yster!!! Tror dansken missade henne...dansken ja, han låg mest o sov. Lite sliten kan man ju säga. Eller nåt.

Blir snart inflyttningsfest igen kan jag lova. Till kissemissarnas ära. Allt är nu klart, vi kan hämta dem efter den 25e november. Adoptionsansökan blev godkänd. Diezel kommer hata mig.

Ny vecka. Reportage. Intervju inbokad. Härliga tider!!! Jag säger som alla smarta: Maaaaaarocko!!

Love me tender

Min älskling är ju bara för go!!
Tänk er själva: Han river tag i dammsugarröret och däri sjunger han Love me tender...avslutar med den berömde rumpvickningen. Liiite svårt att hålla sig för skratt!!
Hann tyvärr inte få upp kameran...


Med klump i halsen...

"Sov" på soffan i natt...det vankades ju valvaka!! Somnade till ett par timmar, annars orkade jag faktiskt hela natten!! Med stor seger blev det Obama som kommer bli nästa president, den första svarta presidenten. Det är så grymt stort så det är svårt att förstå. Det var ovanligt högt valdeltagande!!
När Obama höll sitt tal så växte klumpen i min hals och ögonen tårades! Inte trodde jag att jag skulle bli så oerhört berörd...

Från värme till kyla. Stängde av pannan i går kväll för Mr Sotare skulle komma hit nu på morgonen. Gissa att det är kallt nu!!!! Tyvärr är magen inte helt hundra så jag får bli hemma i dag också. Attans!!


Hämnden är ljuv...

Direkt från skafferiet och ut på altanen!! Här ska det minsann inte smaskas något mer...ser ni hur den precis ska ta en tugga av den härliga osten??!! Tji fick han!! Pang så var nacken knäckt... möss borde inte finnas!!!!Magsjuk...

Tur att vi har relativt mjukt toapapper!!! Magsjuka är inte trevligt alls.
Hade sett fram emot att träffa alla i klassen i dag men vill ju inte smitta dem... Hoppas på att bli frisk innan onsdag då vi ska ut på äventyr!!

Ska försöka mig på en hundpromenad nu, kan lova att den inte blir lång... :/


Våra små sötnosar

Frågade FF i går om det inte skulle va trevligt med två katter, men svaret blev "nu får du väl lugna dig lite" så det la jag ner direkt. Var i Örebro tidigare i dag för att kolla på en katt som fanns i jourhem. Den var från en gammal man som dött, och som hade över trettio katter som bodde ute. Alltså är det inga tama katter. Ännu.
Den katten som vi hade i åtanke var underbart söt, fräste som bara den och ville bara bli klappad på om man höll den i nackskinnet... Men den skulle vi ha, så var det bara!! Så helt plötsligt kom en liten svart smygandes också... (där fanns fem kattungar) och kvinnan vi var hos undrade om vi inte ville ha två stycken. Jag kollade på FF och såg svagheten lysa ur ögonen, han gillar nämligen svarta katter. Jag såg min chans!! Nu ska vi ha två katter!! :)
Som kvinnan där sa "är mamma i huset nöjd så är alla nöjda"

Om allt går som det ska så blir vi med två katter om ca två veckor!! Här är de små sötnosarna!! De är nu ca 10 veckor.

 


Nu blir det till att göra sig i ordning för feeest!! Ska till Malin om ett par timmar och huj vad vi ska ha kul!!!

RSS 2.0