...

JAAAAAAAA!!!!!!!!

inneboende

Hör och häpna - jag är fortfarande vuxen!! Men än är det inte försent att ångra sig, prövade nyss och det gick alldeles utmärkt.
Nu är det bara en vecka kvar i skolan. Ska bli skönt med sommarlov faktiskt. Fast ännu bättre hade det varit med ett välbetalt sommarjobb. Eller ja, vilket sommarjobb som helst. Någon ny avslutningsklänning lär det inte bli. Inte några sommarskor heller. Gummistövlar och sopsäck, vad tror ni om det?
Har nyss planterat tio krukor med sommarblommor. Och lite basilika. Täckbark i rabatterna och runt nya körsbärsträdet. Vi har fått inneboende också. Fågelungar både på altanen på framsidan och den på baksidan. Det kvittrar så härligt.

Katterna har blivit kastrerade och bor just nu i badrummet. Ena katten spyr och den andra har blivit elak. Hoppas snart de blir som vanligt igen.

Två dagar kvar....

i väntans tider

Herrejösses vilken lång dag det var i går. Resan ner till Småland gick bra, men hjälp vad segt det var att ta sig hem. Körde 85 mil. Det kändes i ryggen. Jag köpte Fredriks efterlängtade gungstolar på Ikea i Älmhult och var sedan på intervju i Alvesta. Det var väldigt trevligt, men nu måste jag vänta ända tills på lördag på besked. Hoppas verkligen på det här jobbet!!

I dag damp det ner en bröllopsinbjudan i brevlådan. Alldeles grön och fin var den. Passar bra till min gröna klänning jag hoppas komma i innan september...

en bit på väg

Jaha. Då är det gjort. Jag bestämde mig för att vara vuxen i alla fall. (Två minuter nu)

I morgon bär det av. Har tagit ut resrutten på hitta.se men jag kommer säkert köra vilse ändå. Ca 35 mil enkel väg så det blir att ta med sig lite bra musik för sällskap är det ont om. Har satt väckarklockan på fem så det är väl dags att krypa ner i sängen nu. Lite nervöst är det allt!

vuxen! eller?

Vaknade och insåg att jag är vuxen. Så jag gjorde en vuxengrej. Men jag har nog redan ångrat mig tror jag!!

någon som vill byta?

Det regnar. Mitt slutprojekt går åt skogen. Ingen choklad. Jag börjar bli sjuk igen. Det ekar i plånboken när jag öppnar den. Helst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet och aldrig mer komma fram. I alla fall inte på några veckor. Usch.

couscous?

Mitt liv kan för tillfället sammanfattas med tre ord; rörigt, spännande och ovetande. Med en touch av seghet och sjukdom.

Fredrik blev ett år äldre i dag och av mig fick han bland annat ett körsbärsträd. Så för honom vart det ingen rast och vila på fölsedan minsann, ett stort hål i gräsmattan har vi nu! Jag har dessutom kommit på en utomordentlig plan för min blivande köksträdgård. Planen innehåller plankor, plåt och typ tre ton grus. Helst vitt grus som är skönt att gå på.

I en stor rabatt har vi just nu mest kirskål (typ av ogräs som aldrig vill försvinna) och jag tyckte vi kunde sätta potatis där i stället. Då kommer Fredrik med en av sina underbara kommentarer igen.

- Det går ju inte, där är det ju bara sån där couscous...

fortsätter fundera

Kanske Belgien eller Luxemburg i stället??


vad göra?

Vancouver eller New York?????

lång helg

Den här helgen har varit urlång. Fredagens klassfest resulterade i alltför många tequila och lördagen tillbringades i sängen/soffan. Tänk vad mycket kul man kan hitta efter en fest...

-- Simons försvunna Billyspizza låg intakt i micron.
-- En lång, blond hårslinga låg nerkilad i soffan.
-- Matsäcksburgarna lämnade inte kylen.
-- En tomte i en väska.
-- Tre mattor på trappan.
-- En jacka.

Celebert besök från Åmål i dag - mamma, Emelie o Anton.
Veckan som kommer innefattar rättegång, en heldag på KAU och förhoppningsvis en liten resa till Stockholm. Någon som vill med??


ingen bra dag i dag

Mycket tankeverksamhet under dagen och huvudvärken är ett faktum. En sak är jag väldigt nöjd över i alla fall. Jag ska på arvikafestivalen!! Ska jobba där under torsdag eftermiddag och får då ett festivalpass som räcker hela helgen, kul! Har varit på väg dit i säkert tio år men det har inte blivit av. Men nu är det lera och musik som gäller!

Mitt slutprojekt har inte gått så bra, min källa hoppade av så nu måste jag hitta andra vägar. Därav huvudvärken. Plus att sommarjobben lyser med sin frånvaro. Blää!!

...

Jaha. Då blir det att sova under en gran i natt. Efter att ha vårstädat hela huset.

RSS 2.0