falskt alarm

Efter en vecka med tidiga mornar och sena kvällar är det skönt att äntligen få helg. Och sportlov!!
Tillbringade sista skoldagen tillsammans med marockofilm och världens största semmeltårta. Tack gulliga Nicole, den var supergod! Fy vad trist att inte träffa hela klassen på hela fem veckor. Vissa kommer jag ju se, men långt ifrån alla. Men praktiken kommer gå snabbt och sen är det dags att dra till Marocko!!

Lilla mamma fick skjuts av ambulansen i veckan, så i går var vi nere och hälsade på henne. Trolig hjärtinfarkt. Men det var falskt alarm. I morgon läggs hon in för operation. Känner mig grymt orolig. Hon tål nämligen inte narkos så det är en väldigt riskabel operation. Även om själva ingreppet är relativt enkelt. Den berömda gallan ska bort. Kan lova att efter en sån operation är det lätt att hålla sig för skratt.
Hann med en titt på båda systrarnas lägenheter, och liten syster yster hängde med oss hem. Ska stanna här ett par dagar. Hon har fått för sig att hon ska få lugn och ro att plugga här. Ha ha, trodde hon ja. Här ska målas. Tapetseras. Skottas. Städas. Bakas. Skottas. Sökas jobb. Letas lägenhet. Målas. Ja, det finns massvis att göra. Plugga? Nja, tror inte det va... Härligt med hennes sällskap!!!

Nu ska här skrivas CV och grejer. Sedan en tur till Ikea.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Leta lägenhet?!

2009-02-22 @ 19:46:45
URL: http://lisatherese.blogg.se/

Säg din mening här:

Kallas för:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Dina krumelurer:

Trackback
RSS 2.0