hemma igen

Det blev en omtumlande resa till Marocko, på flera sätt. Jag fick uppleva en känsla jag inte tidigare känt och det gjorde mig både ledsen och fundersam. Jag fick nämligen hemlängtan! Jag brukar aldrig vilja åka hem när jag är ute och reser men jag tror jag vet vad det berodde på. Ett par dagar höll det i sig sen orkade jag inte mer. Jag tog ledigt en hel dag, solade och badade i poolen, umgicks med härliga människor och var på thairestaurang på kvällen. Efter det mådde jag bra igen. Emmelie - du är super på att få mig på bra humör!!

Det händer mycket i Marocko. Jag höll på att bli rånad av en sjuårig kille, min rumskamrat försökte dränka mig genom att fixa översvämning i badrummet, träffade världens bästa Malou, lyssnat på hockeyn på ett sunkigt internetcafé, upplevt ett lugn på souken av alla ställen, blivit kär - i något grönt, varit nära döden i petit taxi, blivit jagad av ett gäng killar i vit mercha, fått mycket jobb gjort, druckit god öl och sjungit allsång... Just nu skulle jag gärna byta Molkom mot Marocko igen, fastän det ändå är skönt att vara hemma.

Har hunnit avverka tre av fyra föräldrar under påsken. Den fjärde ska besökas i dag. Våren har kommit och jag har hittat både tussilago och smultronplantor i vår trädgård. Och kanske kanske ett magnoliaträd. Nu är det lov och jag ska njuta av det så gott det går. Måste jobba en del också. Och städa i trädgården.


Kommentarer

Säg din mening här:

Kallas för:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Dina krumelurer:

Trackback
RSS 2.0