5 skäl till att va otrogen!

Det var en av rubrikerna på nya Slitz!! Gissa om jag blev nyfiken på vad för idiot som hade skrivit nåt sånt... Och ja, jag läser numera Slitz! Svårt att undgå när hela lägenheten hos FF dräller av de där magasinen...men de är faktiskt ofta riktigt bra. Reportagen alltså :) Jag har ju till o med fått vänja mig vid att, vid vissa ställningar i någons säng, titta rakt in i månadens bröst!! Där ska kalendern tydligen hänga tills han kan byta ut den mot en nakenkalender på mig... Hmm... Ja, han fyller ju 30 i vår... :)
Men tillbaka till rubriken... Där fanns alltså en artikel som förespråkade otrohet! Jag skummade bara snabbt igenom den, får läsa mer noggrant en annan gång. Några av kommentarerna var iaf att en kille spanar alltid in andra tjejer o fantiserar om sex med dem, oavsett om de har världens bästa förhållande... Det man inte vet har man inte ont av... Har man dåligt sex i ett förhållande är otrohet räddningen... Och att det finns ingen anledning till att ha dåligt samvete över otrohet för det ligger i en mans natur...
HMM... Jaa, det är nu som ni killar ska säga att det där stämmer ju inte, så klart man inte ska va otrogen...osv...
Men vad skulle ni säga om vi tjejer tänker likadant??

Kommentarer
Postat av: Jonna

du får helt enkelt ta o skriva av receptet o laga paj i helgen ;)

2008-01-24 @ 20:15:41
URL: http://jonnaa.blogg.se
Postat av: carl taylor

tss ja dete inte lätt att prestera då:;)

2008-01-24 @ 20:51:46
URL: http://carltaylor.blogg.se
Postat av: carltaylor

ss, annars?

2008-01-24 @ 21:07:05
URL: http://carltaylor.blogg.se
Postat av: icka

japp måste förnya mig vet du hihi

2008-01-24 @ 21:22:37
Postat av: carl

håller med.. många har tappat stinget:$

2008-01-24 @ 21:34:30
URL: http://carltaylor.blogg.se
Postat av: Lina

aaa va mys det låter.. nu ska ja duscha sen är det sängen som väntar.. trött!!

Trevlig kväll! kram o nattinatt

2008-01-24 @ 21:55:29
URL: http://ninninusens.blogg.se
Postat av: only guys aloud

äsch. vi hoppas det kommer nån vettig person snart och skriver något bra :)

2008-01-24 @ 23:51:41
URL: http://onlyguysaloud.blogg.se
Postat av: Madde

Hör tydligen till att män skall sprida sin säd överrallt. Min kille har typ sagt att även om jag skulle operera mina bröst och få dem snygga så skulle han ändå titta på andras. Vi tjejer kommer aldrig att förstå oss på killar och hur de tänker. De kollar in allt som kan vara sängmaterial även om de har sambo hemma. Men hade man själv yttrat något om te.x en trekant så hade det blivit liv, för inte skall han dela sin sambo med någon annan kille. Risk finns ju att den killen ser bättre ut och har större *** än honom själv.

KRAMIS

2008-01-30 @ 10:12:16
URL: http://angelwing.blogg.se
Postat av: Madde

Visst känns det jobbigt när ens kille hittar snygga tjejer överrallt och erkänner det men som du sa, att sedan fantisera om dem är ju inte ens att tänka på, känns lite som otrohet då ju. Då är man ju inte nöjd med sitt eget där hemma :( Min kille gilla rinte att jag aldrig kan hitat snygag killar och säga det till honom, känns lite som om han vill det för att han själv hittar en massa. Tjejer är inte som killar, vi letar killar som vi ksulel kunan tänka oss att dejta med killar letar sådana som GÅR att dra över för en kväll.

2008-01-30 @ 10:20:43
URL: http://angelwing.blogg.se

Säg din mening här:

Kallas för:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Dina krumelurer:

Trackback
RSS 2.0